ΝΙΚΗ ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ (2-1) ΤΗΝ ΣΑΜΗ



Το παιχνίδι στην Ιθάκη μεταξύ Προόδου και Σάμης  κρίθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Το πρώτο μέρος ανήκε στους γηπεδούχους με κατοχή μπάλας, αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθούν . Με τους Σαμικούς να αμύνονται σθεναρά και να έχουν μια αρκετά καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Το ημίχρονο έληξε (0-0).
Στο δεύτερο ημίχρονο η Πρόοδος πίεζε ασφυκτικά την άμυνα της Σάμης προσπαθώντας να πάρει κεφάλι στον αγώνα και το κατάφερε 85` μετά από
ωραία προσπάθεια(1-0) 0ι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και με χτύπημα φουλ στο 87` ισοφαρίζουν των αγώνα(1-1).Όμως το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει και στο 92` η Πρόοδος ξαναπαίρνει  κεφάλι στο σκορ(2-1), με το σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει νικήτρια την ομάδα της Ιθάκης. Αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα παίχτης της Σάμης στο 91`.
 
ΠΡΟΟΔΟΣ: (Γεράσιμος Βώρος), Ραυτόπουλος, Τσιντήλας  (82 Πόλης), Σολδάτος, Λαγκαδάς, Τσάμης, Σκριβάνος, Πρεβεζιάνος, Κιοράγι, Βασιλάκης, Βασιλόπουλος, Πόρτολος (60 Ηλιόπουλος).
ΣΑΜΗ: (Βαγγέλης Μιχαλάτος),  Κρητικός, Παπαλάμπρου (84 Χειμωνάς), Ζησιμάτος, Αντωνάτος (73 Μηλιαρέσης), Καππάτος, Αλυσανδράτος, Αμούργης, Μετάιγ, Καλιβωκάς, Νικολοβιένης, Βαλλάτος.
        
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.