Δεύτερη μάχη στην Πάτρα κόντρα στη Δύμη για τον Α.Σ.Κ.

Α.Σ.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 2010-2011

Τη δεύτερη μάχη του στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η ετοιμάζεται να δώσει ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου (1 μ.μ.) στην Πάτρα κόντρα στην Δύμη.
Ο προπονητής Πάνος Ματιάτος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και άπαντες ευελπιστούν για μία καλή εμφάνιση και γιατί όχι στο πρώτο ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα.
Βέβαια, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα αν είχε διεξαχθεί ο αγώνας κόντρα στην Α.Ε.Κ. Κάτω Παναγιάς, ο οποίος είχε αναβληθεί το προηγούμενο Σάββατο λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής δεν έχει οριστεί ακόμα από την ΕΣΚΑ-Η και είναι πολύ πιθανό το εν λόγω παιχνίδι να διεξαχθεί  μέσα στο 2011. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Α.Σ.Κ. θα δώσει τα τρία πρώτα του παιχνίδια στο πρωτάθλημα εκτός έδρας (θα αγωνιστεί και  στις 9/1/2011, οπότε και ξαναρχίζει το πρωτάθλημα μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, μακριά από το σπίτι του) γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες της ομάδας μας, που προσδοκά για ένα θετικό αποτέλεσμα κατά τις πρώτες αγωνιστικές. 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.