ΟΜΑΛΑ - ΠΡΟΝΝΟΙ 1-0



Τα Ομαλά κέρδισαν σήμερα στο ενωσιακό γήπεδο Φαρακλάτων τους Προννους με 1-0 το παιχνίδι δύστυχος δεν πρόσφερε θέαμα και από τις δυο ομάδες με ελάχιστες ευκαιρίες. στο 29 άνοιξαν το σκορ τα ομαλά με τον Doko Eris με τα από εκτέλεση κόρνερ και με κακή εξοδο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν καταφέρνει να διώξει την μπάλα και ο Doko να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα . στη συνεχεία δεν υπήρξε κάποια φάση η οποία είναι άξιο να ανεφέρθη .
Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες το μονό που θα αναφέρουμε είναι ένα σουτ του Τραυλού Α. για τους φιλοξενούμενους  στο 75 που πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Κουνάδη.
Λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 84 δημιουργηθηκε ένταση στο παιχνίδι
,οι φιλοξενούμενοι  ζήτησαν πέναλτι αλλά ο διαιτητής κ. Βουτσινάς έδειξε παίζετε  και στην συνεχεία να δείχνει κόκκινη κάρτα στον Λιναρδατο Δ (δευτερη κιτρινη ) για διαμαρτυρία και απευθείας Κόκκινη στον Παγουλατο για χτύπημα αντίπαλου εκτός φάσης .


ΟΜΑΛΑ:(ΜΕΣΟΛΩΡΑΣ Γ) ΚΟΥΝΑΔΗΣ Χ , ΤΖΑΚΗΣ Π, ΜΕΤΑΞΑΣ Μ(70’ ΠΑΠΑΧΡΥΣΑΝΘΑΚΗΣ) ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ Κ(46 ΤΣΙΜΑΡΑΣ Γ) ,ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ Τα, ΧΡΙΣΤΟ Σ, ΜΠΑΜΠΗΣ Ι , ΤΟΥΡΛΑΣ Τ, ΑΜΠΤΟΥ Ι, ΤΖΙΒΡΑΣ Φ , DOKO E.

ΠΡΟΝΝΟΙ : ( ΠΑΝΤΕΛΕΙΟΣ ΔΗΜ) ΤΣΙΜΑΡΑΣ Γ, ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ Ε, ΡΑΣΣΙΑΣ Γ , ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ Δ , ΔΙΑΜΑΝΤΑΤΟΣ Μ, ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ  Κ, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Π, ΣΟΛΩΜΟΣ Γ(46’ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ) , ΤΡΑΥΛΟΣ Α, ΤΖΑΝΙΚΟΣ Κ, ΧΙΟΝΗΣ Δ(60’ ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ Δ)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.