Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο στο πόλο



http://www.onsports.gr/media/com_fpss/images/994942.jpgΣε έναν δραματικό τελικό του 14ου φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας, που έγινε στη Λαμία, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βουλιαγμένης με 6-5 και κέρδισε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.
Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τον πρώτο τους τίτλο μετά τον Ιούνιο του 2011 και επιστρέφουν στον Πειραιά με το 15o Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας τους. Ο τελικός κρίθηκε με το γκολ που σημείωσε ο Γιάννης Φουντούλης 2:22 πριν από το τέλος του τελικού, μετατρέποντας σε γκολ το πέναλτι που είχε κερδίσει ο Μουρίκης από τον Μυλωνάκη.
Ο τελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες, οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την ψυχραιμία στα κρίσιμα τελευταία οκτώ λεπτά κι επιστρέφουν στη βάση τους με την κούπα του Κυπέλλου και πλέον περιμένουν τη Βουλιαγμένη την Τετάρτη (22/5) στον Πειραιά, για τον 3ο τελικό του πρωταθλήματος της Α1, με τη σειρά να είναι στο 1-1.
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 2-2, 0-2
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Χατζηδάκης, Κομάντινα, Ελμισιάν, Βελώνιας, Χρήστος Αφρουδάκης 3, Καρούντζος, Βλαχόπουλος, Γούνας 1, Τίγκας, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Μαυρωτάς, Μασμανίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Μάζης, Καπότσης, Γιώργος Φουντούλης 3, Ποντικέας, Μπλάνης, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Μάγιαρακ 1, Σχίζας 1, Φλώρος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.