Μπαράζ ανόδου Γ΄: ΑΕΚ: Θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει



Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των ΕΠΣ, δίνει την Κυριακή η Α.Ε.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ , η οποία θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Αργοστολιού  την Αναγέννηση Πατρών , μία ομάδα πολύ καλή .

Οι δύο ομάδες μαθηματικά έχουν πιθανότητες για να ανατρέψουν το κλήμα , αλλά και αγωνιστικά δείχνουν ότι μπορούν  την άνοδο στην ενοποιημένη Γ΄& Δ΄ Εθνική και σίγουρα ο κυριακάτικος αγώνας θα τραβήξει τα βλέμματα τόσο των δικών μας φιλάθλων.
Ο αγώνας  θα γίνει στο Δακ Αργοστολιού  την Κυριακή (4:00μ.μ.) με τον τεχνικό, Σ. Παπαδάτο να καταστρώνει  τα σχέδια του για την πρώτη νίκη της ομάδος έχοντας τους πάντες ετοιμοπόλεμους. Δύσκολο παιχνίδι μεν αλλά η καλές εμφάνισης της ομάδος στα δυο προηγούμενα παιχνίδια (πάρα τις ήττες) έχουν κάνει τους πάντες αισιόδοξους για το συγκεκριμένο παιχνίδι . Όλοι  θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε αυτών των αγώνα γιατί τυχόν απώλεια θα εξατμίσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για άνοδο. Μην ξεχνάμε ότι ο αντίπαλος της έχει μία έμπειρη και αξιόλογη ομάδα.

 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Χωρίς Ανδρούτσο στο Αργοστόλι
Χωρίς το μεγάλο της επιθετικό όπλο θα παραταχθεί η Αναγέννηση στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕ Κεφαλλονιάς στο Αργοστόλι. Ο Ανδρέας Ανδρούτσος δεν θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση, αφού τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας και υποβάλλεται σε θεραπείες

Ανακοινώθηκαν χθες οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον Κυριακάτικο αγώνα Θύελλα Αμπελοκήπων-ΠΑΟ Βάρδας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ πρωταθλητών των ΕΠΣ.
Το μεγάλο ντέρμπι, η Α.Ε. Κεφαλονιάς - Αναγέννηση Πατρών και διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης Κέκελος (Αιτ/νίας), με βοηθούς τους Τσίκνα και Κακατσίδη και αυτοί από Αιτ/νία.
Στο άλλο παιχνίδι,  με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας θα διευθύνει Νίκος Ανούσος (Λακωνίας), με βοηθούς τους Σταματάκο και Παυλέρου, επίσης από Λακωνία
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.