Διαιτητής στην Γ’ Εθνική έπιασε από το λαιμό τερματοφύλακα και μετά τον απέβαλε (video)

Χαμός έγινε στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης του Πανθηραϊκού με τον Εργοτέλη για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.
Σε μια σύρραξη παικτών, ο τερματοφύλακας του Πανθηραϊκού και πρώην της Παναχαικής Χρήστος Πουρής, μπήκε στο «μπουλούκι» των παικτών, με τον ρέφερι Περράκη να προσπαθεί να τον απομακρύνει, πιάνοντας τον από τον λαιμό και τον γκολκίπερ να σωριάζεται στη συνέχεια στο έδαφος.
Μάλιστα, αμέσως μετά, απέβαλε τον τερματοφύλακα της ομάδας της Σαντορίνης, ο οποίος με ανάρτηση του στο facebook, σχολίασε το περιστατικό.
«Πραγματικά λυπάμαι παρα πολύ για το παιχνίδι... Κύριοι σας παρακαλώ, μην κλέβετε τον ιδρώτα μας, μην κλέβετε τους κόπους μας...
Αφήστε μας να χαρούμε αυτό που απο μικρά παιδιά κάνουμε αφήνοντας τις οικογένειές μας πίσω. Έχω πάνω απο 400 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και έχω αγωνιστεί σε πολλές, άλλες μικρές και άλλες μεγαλύτερες ομάδες (σ.σ. βάση ιστορίας), έχω αδικηθεί και έχω ευνοηθεί σε αγώνες αλλά το σημερινό με ξεπερνά... Κύριοι αφήστε τους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν και να είναι αυτοί που θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Μόνο θλίψη και μεγάλη στεναχώρια για τους συμπαίκτες μου. Θελω να τους ευχαριστήσω και να τους ζητήσω συγνώμη απο καρδιάς έστω και αν ήταν άδικη η κόκκινη που έφαγα. Μάγκες συνεχίστε να παλεύετε για αυτό που έχετε στο μυαλό σας: ότι ειναι το ποδόσφαιρο αυτό που κάνετε απο μικρά παιδιά... Δεν ξέρω τι άλλο να πω... Λυπάμαι!!!».

πηγή:sport-fm

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.