Ολυμπιακός – Ατρόμητος Λάππα

Στα πλαίσια της προετοιμασίας  του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς για το σαββατιάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο Λάππα στο ΔΑΚ Αργοστολιού στις 13-11-2010, πραγματοποίησε φιλικό αγώνα με τον ΑΟ Σάμης το περασμένο Σάββατο στο ΔΑΚ Αργοστολιού  . Το σκορ του αγώνα ήρθε 7-1 υπέρ του Ολυμπιακού (1-1 ημίχρονο).
Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν έχει ιδιαίτερη  σημασία όσο τα συμπεράσματα που έβγαλε ο προπονητής του Ολυμπιακού κ Τζουγανάτος για την ετοιμότητα ορισμένων παιχτών του. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζετε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και ελπίζουμε ότι στο σαββατιάτικο παιχνίδι θα παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από τον τελευταίο του αγώνα με τον Αστέρα μαχαιράδων όπου ηττήθηκε με σκορ 4-0 στην Ζάκυνθο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποσπάσει βαθμό η βαθμούς από τον τρίτο της βαθμολογίας του 6ο Ομίλου που θα είναι πολύτιμοι για την συνέχεια του πρωταθλήματος
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.