Νίκη και δεύτερη θέση για τον Πυλαριακο



Με νικητή τον Πυλαριακο έλιξε το ντέρμπι τις Β/Δ Κεφαλονιάς που επικράτησε της Ερυσσου με 3-1 και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πινάκα της Β`  κατηγορίας με 9 βαθμούς.
Το πρώτο ημίχρονο και η δυο ομάδες   θωράκισαν  καλά τα νώτα τουςμε σκοπό να μην δεχτούν γκολ . Ο Πυλαριακοσ  μπήκε με ενθουσιασμό είχε περισσότερο τη μπάλα δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ουσιαστικό. Ενώ η  Ερυσσος προσπαθούσε με μακρινές μπαλιές να δημιουργήσει καταστάσεις στη εστία του Μαρινη .
Η πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα στο 34’ η ομάδα του Πυλαριακου θα κερδίσει πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου  . Την εκτέλεση θα αναλάβει   ο Π. Σταμούλης που θα ευστοχήσει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στην επανάληψη ο αγώνας συνέχισε στο ίδιο τέμπο  Πυλαριακος  βρήκε δυο μόλις φάσεις ασυντόνιστη και ανοργάνωτη την άμυνα της Ερυσσου  και κατάφερε να σκοράρει δις παίρνοντας και το ματς με την Ερυσσο να βάζει το γκολ της τιμής.
 Στο 48’ ο Φάντης με ατομική ενεργεία και διαγώνιο  σουτ θα διπλασίασε τα τέρματα του Πυλαριακου
Στο 54’, μακρινό φάουλ  του Κουγιανού  ο Π. Σταμούλης, θα βρεθεί μονός απέναντι στον Σιμάτο, και θα τον πλασάρει για το 3-0
Στο 62' η Ερυσσος θα μειώσει το σκορ με συρτό σουτ, έξω από την περιοχή του Πατρίκιου,
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:Μαρίνης, Delaj (34’ Γασπαρής Γ.), Σταμούλης, Σπαθής, Σκιαδαρέσης (87’ Γασπαρής Ν.), Χρυσανθακόπουλος, Φάντης, Κουγιανός, Rexha A. (67’ Μιχελής), Σταμούλης Π., Τουλάτος.
Έρυσσος: Σιμάτος, Κύργιο, Διακάτος (56’ Stefani), Γιαννάτος, Καββαδίας, Τζωρτζάτος (56’ Ζαμπέλης Δ.), Πατρίκιος, Παπαδημητράτος (63’ Καραβέλας), Σκιαδαρέσης, Ζαμπέλης A., Παπαλεξάτος.



Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.