Μετά από τρεις μήνες ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει διπλό

Μετά από τρεις μήνες ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει διπλό και να συμπληρώσει δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είδε τον Μάρκους Μπεργκ να σκοράρει για πρώτη φορά στη Σούπερ Λίγκα μετά τις 24 Οκτωβρίου και κατάφερε να επικρατήσει 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι, σε μια έδρα όπου ο 48χρονος τεχνικός δεν είχε καταφέρει να φύγει νικητής στη μέχρι τώρα καριέρα του. Οι «πράσινοι» ήταν ουσιαστικοί και κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν, χωρίς να παρουσιάσουν εξαιρετική εικόνα αλλά μεστή που ήταν αρκετή για να αποφύγουν τις κακοτοπιές σε μια έδρα που τους ταλαιπωρεί παραδοσιακά. 
Ο Παναθηναϊκός είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και απείλησε δύο φορές στο πρώτο 20λεπτο. Πρωταγωνιστής των «πρασίνων» και στις δύο φάσεις ο Μπεργκ, ο οποίος δέχτηκε ισάριθμες ασίστ από τον Βιγιαφάνιες στο 16΄ και 19΄, αλλά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στην πρώτη φάση νικήθηκε από τον Γκορμπούνοφ και στη δεύτερη πλάσαρε άουτ στο τετ-α-τετ που είχε με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Η «απάντηση» του Ατρόμητου ήρθε στο 20΄ με τον Παπαδόπουλο να βγαίνει απέναντι από τον Βλαχοδήμο, με τον τελευταίο να πέφτει σωτήρια και να απομακρύνει.

Στο 36΄ η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη απείλησε ξανά με τον Εμποκού που πήρε τη μπάλα από το λάθος του Λαζαρίδη προχώρησε λίγο και με συρτό σουτ την έστειλε δίπλα από το δοκάρι του Γκορμπούνοφ. Η ανωτερότητα της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη απέφερε αποτέλεσμα στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Από την εξαιρετική ασίστ του Ιμπάρμπο, ο Μάρκους Μπεργκ με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κι «έγραψε» το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.

Δύο σουτ από τους Ιμπάρμπο και Μπέργκ, στο 58΄ και 71΄ που δεν βρήκαν στόχο είχε να επιδείξει στο δεύτερο 45λεπτο ο Παναθηναϊκός, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δεν απείλησαν ούτε μία φορά την εστία του Βλαχοδήμου.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-1 (Novasports 1)

Γκολ:
 45' Μπεργκ

Κίτρινες κάρτες:
 Φυτανίδης - Ζέκα, Ιμπάρμπο, Εμποκού, Ρέις

Κόκκινες κάρτες:
 -

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης):
 Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Μπρίτο (63' Στόιτσεφ), Ούμπιδες, Μπάγκα (74' Κεϊτά), Λημνιός, Κοντοές, Τόνσο, Λε Ταλέκ (15' Παπαδόπουλος). 

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης):
 Οδ. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κουλιμπαλί, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες (89' Βλαχοδήμος), Ιμπάρμπο (80' Ρέις), Εμποκού (70' Μπουμάλ), Μπεργκ.


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.