Όλα …μηδέν για τα Διλινατα, λευκή ισοπαλία με Σάμη


Έναν αγώνα στον οποίο κυριάρχησαν το πάθος κι η δύναμη σε βάρος της τεχνικής και του θεάματος έγινε το απόγευμα στα Φαρακλατα  μεταξύ των Δινινάτων  και της Σάμης με το  στείρο  0 – 0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα  .
Στο πρώτο ημίχρονο  το παιχνίδι δεν ήταν καλό με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες  με τις δυο ομάδες περισσότερο να ενδιαφέρονται να μην φάνε γκολ παρά να πετύχουν, με αποτέλεσμα να γίνεται παιχνίδι κέντρου, με δυνατές φάσεις . Τα Διλινατα ναι  μεν πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο αλλά δεν έβρισκαν εύκολα  χώρους για να μπορέσουν να αναπτύξουν κάποια επιθετική τους  προσπάθεια . Σε αυτό το μπλοκάρισμα ευθύνεται η Σάμη που παίζοντας με αρκετό κόσμο στο κέντρο κατάφερε να αποπροσανατολίσει τα ατού των Δινινάτων βγάζοντας τα από το ματς .Και με αντεπιθέσεις να προσπαθεί να ενοχλήσει την άμυνα του Καλαφάτη .  Στο 3’ κόρνερ  Τζωρτζάτου Δ. θα πιάσει την κεφαλιά άουτ .
Στο 22’ ο Μιχαλάτος μέσα από την περιοχή, θα σουτάρει , με την μπάλα κοντράρει στον Δ. Τζωρτζάτο  σε κόρνερ.
Στο 36’ ο Κοσμάτους θα εκτελέσει φαουλ , με τον Νίκο Μωραίτη να πιάνει κεφαλιά αλλά να βλέπει την μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ . Κόρνερ στο 38',για τα Διλινατα με τον Δημ. Τζωρτζάτο να πιάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα τησ Σαμης να μπλοκάρει. Στο 40 ο Εμιλιάνο θα βγάλει την σέντρα για τον
Διονύση Τζωρτζάτο, που πλασάρει , αλλά ο Φλαμιάτος δύσκολα και εντυπωσιακά θα του πει όχι.
Στο 41’ η σειρά του  Καλαφάτης να πει όχι σε δυνατό σουτ στην κίνηση, εντός περιοχής του Ι. Αμούργη.
Το δεύτερο μέρος δεν διέφερε από το πρώτο, με τά Διλινατα να έχουν τον ελέγχω του αγώνα αλλά   Στο 56 και το 64 τα σουτ ου Διονύση Τζωρτζάτου και του Εμιλιάνο δεν θα ανησυχήσουν τον Φλαμιάτο. Στο 79 ο Βαγγελάτος θα εκτελέσει φάουλ, ο Διονύσης Τζωρτζάτος θα πιάσει από κοντά την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ από την εστία του Φλαμιάτου, στην πιο καλή και τελευταία φάση του αγώνα.
την Σάμη να είναι καλά οργανωμένη σε κέντρο και άμυνα. Η φάσεις ήταν ελάχιστες όπως και στο πρώτο μέρος .
ΔΙΛΙΝΑΤΑ: (Ρέτζι Γκόνι), Καλαφάτης, Κατσούρης, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Διον., Τζωρτζάτος Γ. (72 Παπαναστασάτος), Εμιλιάνο, Τζωρτζάτος Χρ., Αναλυτής Γ. (62 Χριστόπουλος), Δρόσος (46 Βαγγελάτος).
ΣΑΜΗ: (Κώστας Βιτωράτος), Φλαμιάτος, Ποταμιάνος, Βιτωράτος, Καππάτος (79 Καλιβωκάς), Κοσμάτος, Μωραίτης Ν., Αμούργης Α. Νικολοβιένης (66 Λογκόνης), Μιχαλάτος (88 Γιαννάτος), Περιβολάρης, Αμούργης Γ.



Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.