Ο Ζαγοράκης στους 15... «ξεχασμένους» υποψήφιους για τη Χρυσή Μπάλα

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» συμπεριέλαβε τον Θοδωρή Ζαγοράκη στο αφιέρωμά της για τους... 15 «ξεχασμένους» υποψήφιους για τη Χρυσή Μπάλα, με αφορμή βέβαια τη χθεσινή βράβευση του Κριστιάνο Ρονάλντο.
 «Ο αρχηγός και παίκτης-κλειδί στη μεσαία γραμμή της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι εμφανίσεις του του έδωσαν την ευκαιρία να μεταγραφεί από την ΑΕΚ στην Μπολόνια», ήταν η αναφορά της «Marca» στον 45χρονο πρώην διεθνή άσο, ο οποίος είχε αναδειχθεί πολυτιμότερης ποδοσφαιριστής εκείνης της διοργάνωσης στην Πορτογαλία και παράλληλα 5ος στη σχετική ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα το 2004.
Για την... ιστορία, οι έτεροι 14 «ξεχασμένοι» υποψήφιοι σύμφωνα με το Μέσο Ενημέρωσης από την Ισπανία είναι οι Μπισέντε Λιζαραζού, Γιλντιράι Μπαστούρκ, Χασάν Σας, Μπερντ Σνάιντερ, Χουάν Κάρλος Βαλερόν, Ρικάρντο Καρβάλιο, Κλοντ Μακελελέ, Γενς Λέμαν, Τζενάρο Γκατούζο, Φρεντερίκ Κανουτέ, Μάρκος Σένα, Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, Χαβιέ Μασεράνο και Ρούι Πατρίσιο.
http://www.sdna.gr/

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.