Α,Ο ΣΑΜΗ :ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΑΡΟ

















Αέρας πέρασε η πρωτοπόρος ΣΑΜΗ από τα Μακρυωτηκα επικρατώντας  του ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΥ με το 0-3.
Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι  με πάθος -ένταση -και αρκετές φάσεις η ομάδα του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ απέδειξε για μια ακόμα Κυριακή ότι είναι μια σοβαρή και καλοδουλεμένοι ομάδα με πολλά νέα παιδιά. Τα πρώτα 45 λεπτά ήταν μοιρασμένα στο χώρο του κέντρου με τις δυο ομάδες να φοβάται η μια την άλλη ,χωρίς την δημιουργία πολλών φάσεων. Ο μεν Πυλαριακος προσπάθησε με το πάθος που τον διακατέχει όταν παίζει στην έδρα του να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα τις ΣΑΜΗΣ η οποία  ήταν καλά στημένοι χωρίς να απειληθεί σχεδόν καθόλου .Στο 35 λεπτό είχαμε την αποβολή του Νίκου του Σταμουλη για τι χτύπησε βίαια αντίπαλο του μια αποβολή που η γηπεδούχοι αμφισβητούν .Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της ΣΑΜΗΣ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα θέλοντας να δείξει ποιο είναι το αφεντικό της αναμετρήσεις και κατάφερε μόλις στο 47 λεπτό να άνοιξε το σκορ με τον συνήθεις ύποπτο Γιάννη Αμουργη ο οποίος πηρέ μια ωραία μπαλιά και από πλάγια έκανε το 0-1 .Και πριν προλάβουν να κοπάσουν τα πανηγύρια στο 50 λεπτό κατάφερε να κάνει το 0-2 με ασύλληπτο σουτ στο Γ της εστίας του Πυλαριακου από τον Κώστα Βιτορατο. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα τις Σαμης  έλεγχε τον αγώνα απόλυτα χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο δημιουργώντας και κάποιες ευκαιρίες με τους Αλυσανδρατο-Αννινο-Νικολοβιενη-Αντςνατο Δευταιρεο. Και κατάφερε να κάνει το 0-3 με Τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΟΥΡΓΗ πάλι στο 84 λεπτο ο οποίος έφυγε απο δεξιά πλασάροντας τον τερματοφύλακα .Το τελικό σφύριγμα βρήκε την ομάδα της Σάμης να πρόσθετη μια ακόμα νίκη στο  ενεργητικό της και  να ανεβαίνει ακόμα ποιο ψηλά στον βαθμολογικό πινάκα.
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μακρής, Κουγιανός, Γασπαρής Ν. (65΄Ballai R.), Ποταμιάνος, Μιχελής, Σολδάτος, Καρούσος, Γονατάς, Σταμούλης Π., Σταμούλης Νικ., Papa V..
Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Τουλάτος (75΄Μαρούλης), Ζησιμάτος, Γερολυμάτος, Καππάτος, Βιτωράτος, Μετάϊ (Αντωνάτος Κ), νικολοβιέννης, Αλυσανδράτος, Αμούργης Γιαν., Δευτεραίος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.