(Χ)ΑΡΗΚΕ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ













Στο Ληξούρι ο Παλληξουριακος και η Πρόοδος Ιθάκης , σε ένα από τα πιο άσχημα παιχνίδια της περιόδου  ήρθαν ισοπαλία (0-0) . Για να σας δώσουμε να καταλάβετε τι εννοούμε θα σας πούμε αυτό , δεν σημειώσαμε  ούτε μια φάση σε ολόκληρο το ματς ούτε μια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το μόνο που μας έμεινε ήταν το τσουχτερό κρύο και η ταλαιπωρία για να φτάσουμε στο γήπεδο . Από αυτό το αποτέλεσμα η Πρόοδος εχει  εξασφαλίσει  την δεύτερη θέση , ενώ ο Παλληξουριακος θα περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στην Πρόοδο και τα Φωκατα  την τελευταία αγωνιστική  για να μάθη τον αντίπαλο του.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: Λαδας Ι., Μαυροειδης Χ., Πρεντανος Δ., Παπαδατος Δ., Μαρκατος Σπ., Μαρκατος Σωκ. ,Κοζομπολης Π. (Κατσιβελης Π.), Καμιναρης Δ., Αδηλινης Χ., (Φαρακλος Γ.) Λυμπεροπουλος Κ. Λυκουδης Α.
ΠΡΟΟΔΟΣ: Τσιντηλας Γ., Παπαδοπουλος Α., Δοριζας Π., Βασιλακης Γ., Λαγκαδας Κ., Τσαμης Η., Qorraj Redon., Τοφαλος Μ., Ηλιοπουλος Χ (Πορτολος Ε.) Τσιρος Α., Βλασσοπουλος Σ.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΦΑΟΥΛ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΟΚΩΝ..ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΩΣ ΟΦΣΑΙΝΤ( ΣΩΣΤΑ)..ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ

kefaloniasports είπε...

Όταν λεμέ ευκαιρίες εννοούμε ευκαιρίες και όχι κάτι σαν ευκαιρίες απλά για να γραφούμε . Ευχαριστούμαι για την άμεση παρέμβαση σας .ελπίζουμε να μας στείλετε ρεπορτάζ από τα ερχόμενα ματς του Παλληξουριακου .