ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (2010-2011) Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΑΟΚΙ: 1 - 0

Με γκολ του Τζωρτζάτου στο 11΄ ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του ΑΟΚΙ
και σήκωσε το κύπελλο της περιόδου 2010-11.

 
Στο πρώτο μέρος οι ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετή δύναμη και πάθος, με αποτέλεσμα να βλέπουμε δυνατά μαρκαρίσματα και αρκετά λάθη και από τις δυο ομάδες. Ο Ολυμπιακός όμως ευτύχησε να προηγηθεί  με τέρμα που σημείωσε στο 11`με κεφαλιά  ο Τζωρτζάτος . Από εκεί και μετά ο Ολυμπιακός πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας δημιούργησε ευκαιρίες για να διευρύνει   το σκορ, αλλά μια ο τερματοφύλακας του ΑΟΚΙ ,μια οι  λάθος επιλογές τον επιθετικών του, δεν του το επέτρεψαν. Από την άλλη μεριά ο ΑΟΚΙ δεν μπόρεσε να απειλήσει, σοβαρά  την εστία του Ολυμπιακού. Μερικές προσωπικές ενέργειες των παιχτών έφεραν δυο ευκαιρίες αρκετά καλές ,και ένα δοκάρι. Το ημίχρονο βρήκε τον Ολυμπιακό να προηγείται  με (1-0).
Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον ΑΟΚΙ να μπαίνει αρκετά δυνατά και να έχει δοκάρι με τον Δ.Πολλατο μετά από δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Αλλά και πάλι  η ομάδα του Ολυμπιακού πήρε τον έλεγχο του ματς και ανεβάζοντας στροφές έκλεισε τον ΑΟΚΙ στα καρέ του, και με κινητήριο μοχλό τον πολύ καλό Μακο και Λελουδα  δημιούργησε ευκαιρίες. Όλα αυτά μέχρι την αποβολή  στο 75` του Τζωρτζάτου ,μια αυστηρή κάρτα από τον καλό κατά τα αλλά διαιτητή. Ο ΑΟΚΙ με το αριθμητικό  πλεονέκτημα αναθάρρεψε και βγήκε μπροστά , πίεσε τον Ολυμπιακό δημιουργώντας καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει . Μια ισοφάριση που όμως δεν ήρθε ποτέ . Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να σηκώνει για δεύτερη συνεχομένη χρόνια το βαρύτιμο τρόπαιο
και το δέκατο συνολικά στην ιστορία του
(1982, 1983, 1984, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 2010,2011)

Tο φιλμ του αγώνα

16’:  μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θ. μπαζάρογλου, ο Σπυράγγελος Tζωρτζάτος γράφει  με κεφαλιά το 1-0.

22’: Σουτ του Bουκελάτου αποκρούει ο Γιαννάς.

24’: H άμυνα του Oλυμπιακού μπερδεύεται και ο Δημ. Πολλάτος δεν προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία.

38’: O Kόμητας χτυπάει απ’ ευθείας κόρνερ και στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Oλυμπιακού.

44’: O Πολλάκης σουτάρει απ’ το ύψος του πέναλτι άουτ.

47’: Διαγώνιο σουτ του Δημ. Πολλάτου στο δοκάρι του Oλυμπιακού.

65’: Aλλαγή Aλεξανδράτος με Γεωργόπουλο.

77’: Aλλαγή Bιτωράτος με Aμούργη.

79’: O Kόμητας εκτελεί φάουλ και ο Kαραΐσκος πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση.

80’: Aλλαγή Aλ. Πολλάτος με Xασάϊ.

81’: O σκόρερ Tζωρτζάτος αποβάλλεται με 2η κίτρινη.
Kαλή η διαιτησία του κ. Λ. Mενεγάτου (Γ. Γασπαράτος-Π. Kομητόπουλος)..
.
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: Καραΐσκος, Περιβολάρης, Βιτωράτος (65’ Αμούργης), Τζωτρτζάτος, Λούλουδας, Φωκάς, Μπαζάρογλου (80’ Μπούγας), Αλεξανδράτος (50’ Γεωργόπουλος), Τελάκης, Μοσχονάς, Βουκελάτος
ΑΟΚΙ: Γιαννάς, Πολάτος Διον., Τασιούλης, Μεσοροπιάν, Γ., Μεσοροπιάν Θ., Κόμητας, Κλεπτογιάννης, Γαρμπής, Πολάτος Δημ., Πολάτος Α (63’ Χασάϊ Αρ.), Χασάϊ Κ. (71’ Σολομός)
 
  • Tο κύπελο στον νικητή Oλυμπιακό έδωσε ο πρόεδρος της EΠΣK-I κ. Bαγγέλης Mαζαράκης, ενώ το ματς παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι Σάββας Σαββαόγλου, Σπύρος Kουνάδης και Γεράσιμος Bαγιωνίτης, ο λιμενάρχης κ. Γιώργος Kαλιτσουνάκης, ο πρόεδρος Aθλητισμού και Πολιτισμού Kεφαλονιάς κ. Aγγελος Kωνσταντάκης, ο τ. αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Σαμούρης κ.ά.
                            
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.