ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΗ ΣΤΑ ΤΖΑΝΝΑΤΑ .





Η Σάμη συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα αφού κέρδισε και τους Προννους δύσκολα εκτός έδρας με 0-2 φτάνοντας στους 16 βαθμούς. Και  περιμένουν την Τετάρτη την Προοδο στο εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής   με σκοπό να ανεβούν στου 19 βαθμούς και να πλασαριστούν στην τετράδα του πρωταθλήματος . Αντιστάθηκε σθεναρά η ομάδα των Προννων αλλά δεν κατάφερε τίποτε άλλο πάρα να προβληματίσει τους Σαμικους ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού.

 Δυο γκολ , ένα δοκάρι ,και αρκετές ευκαιρίες είχε  στο πρώτο μέρος η Σάμη που επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της, και αν το γήπεδο βοηθούσε λίγο (ήταν αρκετά βαρύ από την βροχή ) θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερα πράγματα . Οι Προννοι προσπάθησαν έχασαν μια καλή ευκαιρία αλλά δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τις επιθέσεις της Σάμης .
Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν η Σαμη βρίσκονταν σε θέση άμυνας και οι Προννοι έχαναν τις ευκαιρίες. Η Σαμη έμεινε στο πρώτο μέρος αφού μεταμορφικέ προς το χειρότερο στο δεύτερο αλλά η αστοχία και η επιπολαιότητα των γηπεδούχων έσωσαν την Σαμη από τα χειροτέρα .
Καρέ – καρέ:
Στο 10` σουτ του  Κ. Νικολοβιένη από καλή θέση θα κοντράρει στα σώματα και θα περάσει μισό  μετρό από το δοκάρι του Κορκού κόρνερ .
Στο 12` ο Μωραϊτης θα πλασάρει εκμεταλεβονενος την σύγχυση στα καρέ του Κορκου αλλά ο τελευταίος θα του πει¨ΟΧΙ¨ πραγματοποιώντας πολύ καλή επέμβαση.
Στο 17` φάουλ από δεξιά του Α. Αμούργη θα πηδήξει ποιο ψιλά ο έτερος Αμούργης, αλλά η κεφάλια του  θα κτυπήσει πρώτα  στα σώματα των αμυντικών και μετά στο δοκάρι και κόρνερ .
Στο 20` σουτ έξω από την περιοχή του Βιτωράτου  η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από την εστία του Κορκού.
Στο 23` το φάουλ του Περιβολάρη θα καταλήξει στα δίχτυα του Κορκου για το 0-1
Στο 26` άψογη συνεργασία Κουρκουμελη  Ληναρδατου με τον δεύτερο να βγαίνει  φάτσα με το γκολ, αλλά θα χάσει το κοντρόλ και την ευκαιρία να ισοφαρίσει μαζί.
Στο 32` νέο δυνατό σουτ έξω από τη ν περιοχή του Βιτορατου ο Κορκος θα του πει ¨ΟΧΙ¨
Στο 35` και πάλι οι "Αμουργηδες" θα συνεργαστούν σε κόρνερ με τον Γιάννη αυτή την φορά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και όχι στ δοκάρι για το 0-2.
Στο 45` "λομπα" από 50 μετρά του Κουρκουμελη λίγο άουτ από τα δοκάρια του Φιλιππατου.   
 Στο 59`και   στο 66` Λυναρδατος και Κουρκουμελης θα δουν τα σουτ που επιχείρησαν από πλεονεκτική θέση να περνάνε λίγο άουτ από την εστία της Σαμης .
Στο 70` ο Λυναρδατος θα μπει στην περιοχή της Σάμης, εκεί φαίνεται να ανατρέπεται αλλά ο διαιτητής έδηξε παίζετε κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Στο 85` και πάλι ο Λυναρδατος θα βρεθεί σε θέση βολής αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε κατάληξε ένα μετρό μακριά από την εστία του Φιλιππατου .
Πρόννοι: (Γεράσιμος Κουρκουμέλης), Κορκός, Διαμαντάτος, Αναγώστης (76 Παππάς), Στέλλος, Τζαννίνος, Κουρκουμέλης Κυρ., Κουρκουμέλης Σπ., Ζαπάντης, Λιναρδάτος, Στάβερης, Ντούκας.

Σάμη: (Θόδωρος Βουκελάτος), Φιλιππάτος, Νικολοβιένης Θ., Καλλιβωκάς (87 Μινέτος), Μιχαλίτσης (81 Μηλιαρέσης), Καππάτος, Μωραΐτης, Αμούργης Τ., Νικολοβιένης Κ., Βιτωράτος (72 Αυγερινός), Περιβολάρης, Αμούργης Γ.   
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μια φάση που μάλλον σας 'διέφυγε' :
Στο 15' κορνερ από αριστερά για την Σάμη με τον Περιβολάρη, μετά τη απόκρουση του Κορκού η μπάλα κτυπήσει στην πλάτη του Μιχαλιίτση και θα καταλήξει στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0 - 1. Το γκολ όμως θα ακυρωθεί από τον διαιτητή της συνάντησης, ακόμη δεν μάθαμε γιατί!