ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ !!








Ο Παλληξουριακος ήταν καλύτερη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα με  ομαδικά στοιχεία με πολυφωνία στην επίθεση και σκοράρισμα από πολλούς παίκτες  νίκησε τους «10» της Προόδου με το εύρη 5-0 .

Για τους Ληξουριώτες αυτή η νίκη ήταν βάλσαμο μιας και εκτός του ότι ξεκόλλησαν από του «καταραμένους» 6 βαθμού που είχαν κολλήσει εδώ και ενάμιση μήνα, έπαιξαν καλή μπάλα και το κυριότερο του βγήκαν επιτέλους η φάσεις και «ξεμπούκωσαν» επιθετικά. Για την Πρόοδο αυτή η ήττα δεν επηρεάζει την πορεία της στο πρωτάθλημα αλλά προβληματίζει με τα συχνά σκαμπανεβάσματα που έχει στην αποδώσει της .
Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά  για τους  γηπεδούχους με γκολ από τα αποδυτήρια  (7`) , που τους έδωσε την δυνατότητα από εκεί και πέρα να  διαχειριστούν  άνετα το παιχνίδι, σημείωσαν αλλά τέσσερα τέρματα ,  και δεν κινδύνεψαν ούτε μια φορά από την ομολογούμενος λίγοι σε αυτό το παιχνίδι Πρόοδο ,που και να ήθελε να κάνει κάτι παραπάνω δεν θα μπορούσε μιας και βρήκε  σε πολύ καλή μέρα τους Ληξουριώτες  που έβγαλαν τα «απωθημένα» τους πάνω της. Η αλήθεια είναι ότι όταν κατεβαίνεις με «10» λόγο έλλειψης μικρού δεν μπορείς να έχεις απαίτησης από έναν αγώνα απέναντι σε ένα πληγωμένο θηρίο όπως ήταν ο Παλληξουριακος που καιγόταν για βαθμούς, μοιραία θα έχανες. 
  Καρε-καρε :
Στο 7` ο Μαυροειδή θα δει τον Πέττα σε καλή θέση μέσα στην περιοχή θα του σήκωση την μπάλα και αυτός θα την στείλει στα δίχτα της Προοδου για το 1-0 .
Στο 19` φάουλ του Μαρκάτου από δεξιά θα σημαδέψει το κεφάλι του Δ. Πρεντάνου αλλά η κεφάλια του θα καταλήξει στα χεριά του τερματοφύλακα.
Στο 30` δυνατό σουτ του  Λυκούδη πολύ έξω από την περιοχή της Πρόοδου θα κατάληξη στα δίχτυα του Τσιντήλα που δείχνει να μην το πιστεύει 2-0.
Στο 42` ωραία ενεργεί του Πεττα μέσα στην περιοχή θα αδειάσει όλοι την άμυνα και  με πλασέ από πλαγιά θα ανεβάσει το σκορ στο 3-0 .
Στο 47'  σέντρα από αριστερά του Κιοράι θα πεταχτή ο Αρταβάνη , με την κεφαλιά του να καταλήγει ελάχιστα άουτ από την εστία του Μοσχόπουλου.
Στο 50` ο Μαυροειδής  θα σεντράρει από δεξιά , η μπάλα θα φτάσει στον αμαρκάριστο Αντωνατο και αυτός με δυνατό σουτ θα σκοράρει για το 4-0 .
Στο 71' άλλη μια κεφάλια από καλή θέση του Πρεντανου στα χεριά του Τσιντήλα.
Στο 81` ο Μαρινακης από κοντά θα διαμορφώσει το τελικό 5-0 για τους Ληξουριώτες .
Παλληξουριακός:(Χ. Χαρίτος), Μοσχόπουλος, Αδηλίνης, Λυκούδης, Πέττας (56' Μαρινάκης), Δαμουλιάνος, Αντωνάτος Ηλ., Μαυροειδής, Μαρκάτος Σπ. (52' Πρεντάνος Χ.), Γαλανός, Μαρκάτος Σωκ., Πρεντάνος Διον.

Πρόοδος: Τσιντήλας Γ., Κωστόπουλος Δ., Τσιντήλας Τηλ., Ραυτόπουλος, Βασιλάκης, Τσάμης, Τσίρος, Αρταβάνης, Ηλιόπουλος (66' Βρεττός), Κιοράι.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.