ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΟΚΙ «ΈΜΦΡΑΓΜΑ» ΣΤΟ 92’ ΓΙΑ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ







Στους  Αργοστολιώτες  το μεγάλο ντέρμπι ! Ο Α.Ο.Κ.Ι. το απόγευμα της Κυριακής  επικράτησε 2-1  του Παλληξουριακου στο ΔΑΚ και πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο σε αυτή την 7η αγωνιστική...

Οι Αργοστολιώτες παρουσιάστηκαν εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος όπου σκόραραν, μεταμορφώθηκαν προς το χειρότερο στην επανάληψη, αλλά στάθηκαν τυχεροί καθώς  στις καθυστέρησης (92`) ο Κουμαριωτης έσωσε την παρτίδα στην πρώτη του Τζουγανατου δίνοντας στην ομάδα του μια νίκη-χρυσάφι !
Από την άλλη η Ληξουριώτες πάλεψαν αρκετά ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο  ισοφάρισαν στο 84`, έχασαν για ακόμα έναν αγώνα σημαντικές ευκαιρίες και στο τέλος υπέκυψαν με άκομψο τρόπο. Είναι το 4ο  συνεχόμενο ματς που δεν καταφέρνουν να πάρουν έστω το βαθμό τις ισοπαλίας με αποτέλεσμα να απομακρύνονται από την πολυπόθητη τετράδα που είναι και ο στόχος της ομάδας του Ληξουρίου.  
Ο αγώνας ήταν αρκετά καλός ειδικότερα στο πρώτο μισό του αγώνα με φάσεις εκατέρωθεν, αν και το γήπεδο ήταν στα μαύρα του τα χαλιά από την βρόχοι , με τους 22 ποδοσφαιριστές να δίνουν τα πάντα για την νίκη .  
  Στο 4' ο Παλληξουριακος θα χάσει την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με τον  Μαρκάτο να βρίσκει με κάθετη μπαλιά τον Πέττα με τον τελευταίο να καθυστερεί χαρακτηριστικά δίνοντας την δυνατότητα στους αμυντικούς του ΑΟΚΙ να διώξουν.  
Μεγάλη απόκρουση στο 13' του Μοσχόπουλου στο σουτ στην κίνηση του Κουμαριώτη σε κόρνερ.
Στο 22' σέντρα από δεξιά του Κουμαριώτη αλλά η κεφάλια του  Αλ. Πολλάτο  στέλνει την μπάλα άουτ.
Δυνατό σουτ στο 26` του Γαλανού έξω από την μεγάλη περιοχή  καταλήγει άουτ.
Σουτ στο 35' του Αλ. Πολλάτου μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Μοσχόπουλο να αποκρούσει προσωρινά το ριμπάουντ  θα πάρει ο Κανάκη ο οποίος κόβεται την τελευταία στιγμή.
Στο 39' ο Αδηλίνης  σπρώχνει μέσα στην περιοχή τον Αλ. Πολλάτο με τους γηπεδούχους να ζητούν την εσχάτη των ποινών αλλά ο διαιτητής κ. Μενεγάτος έχε άλλη άποψη.
Στο 40' δυνατό διαγώνιο σουτ του  Γ. Βουκελάτος θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι του Μοσχόπουλου.
ΓΚΟΛ στο 41' για τον ΑΟΚΙ κόρνερ του Κουμαριώτη με τον Αλ. Πολλάτου να πιδα ψιλότερα από όλους και με κεφάλια από το ύψος της μικρή περιοχή  στελνει την μπαλα στα δίχτυα του Μοσχόπουλου 1-0 .
Σέντρα σουτ στο 51' του Βουκελάτου από πλαγιά αριστερά  η μπάλα θα πάρει τροχιά προς τα δίχτυα αλλά ο Μοσχόπουλος θα αποκρούσει δύσκολα  σε κόρνερ.
Κόρνερ από δεξιά στο 61`,Κουμαριώτης και Βουκελάτος θα παίξουν γρήγορα με τον  τελευταίο να  βγάζει  σέντρα ο, Αλ. Πολλάτου να πιάνει κεφάλια αλλά  στέλνει την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.
Στην ισοφάριση σε 1-1 έφτασε ο Παλληξουριακος  στο 83' ο Σπ. Μαρκάτος  εκμεταλλεύθηκε τη σύγχυση στα καρέ του ΑΟΚΙ , θα περάσει την μπάλα στον αμαρκάριστο Πέττα που δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να σκοράρει για το 1-1.
Και ενώ είχαμε περάσει στις καθυστερήσεις 92`  του αγώνα , ο Κουμαριώτης θα συνεργαστεί άψογα με τον Λαμπρόπουλο με τον πρώτο να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνιά του ανήμπορου να αντιδράσει Μοσχοπουλου , δυνοντας την νικη στον ΑΟΚΙ .   
Διαιτητής ο Ελ. Μενεγάτος 
 βοηθούς τους Καπογιαννόπουλο Ι, Βαχλή Ι.
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γιάννης Τζουγανάτος), Αγκούσι, Παπαναστασάτος Κ., Κλειτογιάννης, Παπαναστασάτος Ν., Παρασκευόπουλος, Κουμαριώτης, Κανάκης (90’+5 Πλατανίτης), Πολλάτος Αλ. (74’ λ.τ. Μαρκαντωνάτος), Βουκελάτος, Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:(Χρήστος Χαρίτος), Μοσχόπουλος, Αδηλίνης (76’ Μαυροειδής), Βολνντνίσκι, Λυκούδης (58’ Καμινάρης), Πέττας, Ζερβός, Γαλανός, Αντωνάτος Ηλ., Δαμουλιάνος, Μαρκάτος, Λαδάς.                                  
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.