ΑΕΚ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ 4-0 ΤΑ ΟΜΑΛΑ








Κέρδισε και τα Ομαλα με 4-0 η εντυπωσιακή ομάδα της ΑΕΚ , πετυχαίνοντας  την έκτη νίκη της στο πρωτάθλημα , συνεχίζοντα το…κρεσέντο της με φόντο την κούπα του πρωταθλητή. Το σύνολο του Σπύρου Παππαδατου επιβλήθηκε από το πρώτο λεπτό των Ομαλων  και με…ποικιλία στους σκόρερς πέτυχε μια εύκολη νίκη .

Οι φιλοξενούμενοι που  αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες έδειξαν αρκετά σημάδια βελτιώσεις , αλλά αυτό δεν έφτανε για να σταματήσει την ΑΕΚ.  Οι  Γηπεδούχοι ήταν αρκετά αποτελεσματικοί  στα στημένα όπου προήλθαν τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της ΑΕΚ.  Οι «Αργοστολιώτες » πήραν τα ηνία του αγώνα και με συνεχές pressing σε όλες τις γραμμές, έφταναν εύκολα στα καρέ του Αρτουρ. Το γρήγορο γκολ στο 16` έλυσε τα ποδιά των παικτών τις ΑΕΚ σημειώνοντας αλλά τρία τέρματα και είχαν δυο δοκάρια. Ένα εντυπωσιακό ρεκόρ έχει η ΑΕΚ  για τα δεδομένα  του νησιού δεν έχει δεχτεί γκολ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα δηλαδή 540 λεπτά άκρως εντυπωσιακό .   
Στο 16' ο  Εμιλιάνο με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ 1-0 .
 Ο ίδιος παίκτης μάλιστα είχε δοκάρι σε κεφαλιά με το ξεκίνημα της αναμέτρησης (3').
Στο 32' η ΑΕΚ θα καταφέρει να διπλασιάσει τα τέρματά της όταν το καλοεκτελεσμένο φάουλ από δεξιά του Μπαζάρογλου βρίσκει τον Εμιλιάνο μέσα στην περιοχή των Ομαλών με τον υψηλόσωμο φορ να στέλνει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να πετύχουν άλλα δύο γκολ και να έχουν και ένα δοκάρι (και πάλι με τον Εμιλιάνο στο 47').
Ο Κρούτη με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 55' θα κάνει το 3-0,   
Στο 82' ο Μπαζάρογλου βρίσκει πολύ όμορφα τον Κόμητα μέσα στην περιοχή για το τελικό 4-0.

Διαιτητής: Βουτσινάς
Επόπτες: Κομητόπουλος – Σπυράτος
ΑΕΚ: Αννινος, Ψάλτης, Σπανός, Τανουσάι, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Κόμητας, Κρούτη (65'Στεφανάτος), Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (84' Θωμάς), Αραπέλης (65' Ζαμπάυτης).
ΟΜΑΛΑ: Αρτουρ, Νεόφυτος (65'Μαρκάτος), Παγουλάτος, Τσακαρισιάνος, Νιφοράτος, Καλογηράτος, Γασπαρινάτος, Καπετάνιος, Μπελτσώνιας (89' Γεωργόπουλος), Γεωργόπουλος Φ.,
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.