ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


Με τα τέσσερα υπολειπόμενα ματς του κυπέλλου που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο κλείνει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής . Το παιχνίδι που δεσπόζει φυσικά είναι αυτό ανάμεσα στην περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ και την περσινή φιναλίστ του κυπέλλου Εικοσιμία. Από εκεί και πέρα  μεγάλο ενδιαφέρω έχει το ζευγάρι Παπυργιακος – Φωκατα, δυο ομάδες που έχουν ενισχυθεί αρκετά στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού .  Ο περσινός θριαμβευτής και κάτοχος του κυπέλλου Παγκεφαλληνιακος θα υποδεχτεί την πάντα καλή  ομάδα της Προόδου ,ενώ τα Διλινατα θα κοντραριστούν με την ομάδα των Ομαλων.


ΚΥΠΕΛΛΟ Α Φάση 1η Σειρά
(1η φάση)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
1.ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΣάββατο05/10/1311:30ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΚΙΟΣΗΣ Κ., ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Β.
2.ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΣάββατο05/10/1316:30ΜΑΤΙΑΤΟΣ Δ., ΣΠΥΡΑΤΟΣ Α., ΚΙΟΣΗΣ Κ.
3.ΠΟΟΚΑΠ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΦΩΚΑΤΑΔ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΚυριακή06/10/1312:00ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ Ε., ΣΠΥΡΑΤΟΣ Α., ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Β.
4.ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ - ΑΣ ΟΜΑΛΩΝ ΤΡΩΙΑΝΑΤΩΝ Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥΚυριακή06/10/1316:30ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΜΑΤΙΑΤΟΣ Δ.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΟΔΟ ΙΘΑΚΗΣ


Το Σάββατο λοιπόν το πρωί (11:30) ο κάτοχος του κυπέλλου Παγκεφαλληνιακος θα φιλοξενήσει στο Δακ Αργοστολίου την ομάδα της Προόδου Ιθάκης. Και οι δυο ομάδες δεν έχουν μεγάλες αλλαγές στο ράστερ τους. Ο μεν Παγκεφαλληνιακος έχει προωθήσει  αρκετά νέα παιδία από τις ακαδημίες του ,αλλά ο περσινός κορμός της ομάδος είναι ίδιος , Νέος (ας πούμε νέος ) προπονητής που Παγκεφαλληνιακου είναι ο Γ. Βασιλάκης, ένας άνθρωπος που είναι από τα σπλάχνα του συλλόγου και έχει κάνει μεγάλο έργο στις ακαδημίες του Παγκε όπου πολλά παιδιά έχουν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα . Στόχος της ομάδας του Αργοστολίου είναι η τετράδα του πρωταθλήματος , και φυσικά να επαναλάβει για τη όχι την περσινή πορεία του στο κύπελλο που στέφθηκε με την κατάκτηση του. Η Πρόοδος από την άλλη είναι σχεδόν ιδία ομάδα με την περσινή. Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία και όσο πιο ψηλά γίνεται στο Κύπελλο.
Α.Ε.Κ. – ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ


Το μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου θα διεξήχθη Το Σάββατο το μεσημέρι (16;30) με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Εικοσιμια στο Δακ Αργοστολιού σε έναν αγώνα που έχει και χαρακτήρα «εκδίκησης» από πλευράς ΑΕΚ μιας και την περσινή περίοδο η Εικοσιμία ήταν αυτή που είχε αποκλείσει  την ομάδα της ΑΕΚ από τον τελικό του κυπέλλου. Από των περσινό αγώνα μέχρι των φετινό έχουν αλλάξει  αρκετά πράγματα και στις δυο ομάδες. Η γηπεδούχοι   έχουν ενισχυθεί αρκετά με καλές μεταγραφές όπως του Μπαζαρογλου και Κομητα που ήρθαν από τον ΑΟΚΙ για να ενισχύσουν την μεσοεπιθετικη   γραμμή της ομάδας ,ακόμη ενός πολύ καλού επιθετικού  του Αραμπελη που ήρθε από την Βέροια ,(να θυμίσω εδώ ότι ο αδελφός του συγκεκριμένου αγωνιζόταν παλιότερα στην ομάδα του ΑΟΚΙ) . Στόχος της ομάδας φυσικά είναι το νταμπλ  και για αυτό θα δώσουν τα πάντα .  Η Εικοσιμια από την άλλη έχει αρκετές αλλαγές με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της να αποχωρούν από την ομάδα για καλύτερες πολιτείες (Κορσιανος Αντώνης Κ19 Ζακύνθου, Αρτνιτ Μπουση  Β` Κατηγορία Αλβανιας και αρκετοί ακόμα ). Ο προπονητής της ομάδας της Εικοσιμιας μαζί με την νέα διοίκηση του συλλόγου αποφάσισαν να ανεβάσουν αρκετά παιδεία από τις ακαδημίες και με την  Βοήθεια  των έμπειρων ποδοσφαιριστών που έχει στης τάξεις της η  ομάδα να φτιάξουν ένα αξιολογώ σύνολο. Στόχος πάντα είναι η τετράδα και φυσικά το κύπελλο για την ομάδα της Λειβαθους .

Για τα υπόλοιπα ματς θα αναφερθούμε αύριο μιας και πρέπει να παραβρεθούμε στην κλήρωση του πρωταθλήματος.      
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.