Η ΛΑΜΙΑ ΣΤΗΝ Α1



Η ΚΟΕ δεν άργησε να αποφασίσει για την τοποθέτηση ομάδας στην θέση των Χανίων που αποχώρησαν από την Α1 των ανδρών.
Χθες λοιπόν, στο ΔΣ της ομοσπονδίας, αποφασίστηκε να περάσει η πρόταση της ΕΠΑΥ, και να γίνει δεκτή η πτώση των Χανίων στην Α2 τελικά, καθώς και η άμεση άνοδος του Νηρέα Λαμίας στην Α1, εφόσον είναι ο πρώτος επιλαχών από το περσινό πρωτάθλημα της Α2.



Η ΚΟΕ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία μάλιστα ορίζει ότι θα υπάρξει και ένα μικρό διάστημα μεταγραφικής περιόδου που θα δοθεί για την Α1 (και όχι μόνο για τον Νηρέα Λαμίας).
Το διάστημα αυτό της συγκεκριμένης παράτασης ουσιαστικά, της αγωνιστικής περιόδου, θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.
Ο Νηρέας Λαμίας από την πλευρά του, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία καλωσορίζει την απόφαση της ΚΟΕ. Ομως η συνέχεια της ανακοίνωσης περιέχει μπηχτές. Οι άνθρωποι της Λαμίας θεωρούν προφανώς τους εαυτούς τους αδικημένους, εξαιτίας της τιμωρίας του Χατζηθεοδώρου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου στον 1ο γύρο της τελικής φάσης της Α2, και η ομάδα εξαιτίας αυτού του γεγονότος, πάντα κατά την άποψη των ανθρώπων της ομάδας της Φθιώτιδας, δεν κατάφερε να ανέβει από αγωνιστικής πλευράς.
Η ανακοίνωση αν κάποιος την διαβάσει σωστά, είναι πολύ σκληρή, χωρίς όμως να κατονομάζει τους αίτιους της μη ανόδου τότε.
Στο τέλος αναφέρεται η ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται το σωματείο, ενόψει των νέων υποχρεώσεών του, και η πεποίθηση ότι αυτό (το σωματείο) θα πετύχει με την βοήθεια των φορέων της περιοχής.

Τα δεδομένα πλέον αλλάζουν στην Α1.
Δεν επηρεάζεται καθόλου, κατά την άποψή μου, η κορυφή της Α1, όπου Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη και κατά δεύτερον ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, δείχνουν να βρίσκονται πιο μπροστά.
Επηρεάζεται πολύ η ουρά αλλά και η μέση της βαθμολογίας, αφού η Λαμία πλέον, είναι δεδομένο ότι θα πραγματοποιήσει 1-2 μεταγραφές (ίσως και ξένου παίκτη) και με δεδομένο το ρόστερ που έχει, θα διεκδικήσει θέση στην 6αδα.
Αυτομάτως λοιπόν, στις θέσεις του υποβιβασμού, και πάντα με τα υπάρχοντα ρόστερ, προβλέπω ότι θα γίνει μάχη ανάμεσα σε Αργοστόλι, Πανιώνιο και Κέρκυρα, με το Π. Φάληρο να είναι λίγο πιο μπροστά.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.