Το περιεχόμενο της επιστολής της ΚΟΕ επιβεβαιώνει για τις ημερομηνίες «SOS» 6 και 12 Σεπτεμβρίου

Σας παρουσιάζουμε  το περιεχόμενο της επιστολής της ΚΟΕ προς τα ενδιαφερόμενα σωματεία Α1` ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ .

Αναφέρονται μεταξύ άλλων ότι:
 «Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου του 2013 και ώρα 12.00, καλούνται όλα τα σωματεία της ΚΟΕ, που ανήκουν στην Α1 Εθνική κατηγορία των πρωταθλημάτων της ΚΟΕ Ανδρών και Γυναικών.
«Αντικείμενο της πιο πάνω συνάντησης είναι ο καθορισμός και προϋποθέσεις διεξαγωγής των ως άνω πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2013-14, ως επίσης και η δήλωση συμμετοχής σε αυτά τα πρωταθλήματα.
«Παρακαλούμε όπως τα σωματεία των πιο πάνω κατηγοριών να εκπροσωπηθούν από τους νόμιμους εκπροσώπους τους ή από έγγραφα εξουσιοδοτημένα πρόσωπα από τα νόμιμα όργανα σωματείων (άλλως δε θα επιτραπεί η συμμετοχή του σωματείου στην πιο πάνω σύσκεψη, αν δε τηρηθούν οι ως άνω προϋποθέσεις).

»Επίσης παρακαλούμε, όπως τα σωματεία των πιο πάνω κατηγοριών, μέχρι την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013, να δηλώσουν αρχικά τη συμμετοχή τους ή όχι στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, καθώς και την έδρα τους, ώστε να διευκολυνθούν οι διαδικασίες της πιο πάνω σύσκεψης».
http://www.apollowaterpolo.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.