Η “πρώτη” του ΑΟ Σάμης


Σε λίγο καιρό η έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Σιγά-σιγά αφού έχουν πραγματοποιηθεί μεταγραφές και συμφωνίες, σειρά έχουν οι προπονήσεις.Σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο, σε ένα γήπεδο που μπορεί να χαρακτηριστεί “χωματερή”, ποδοσφαιριστές, προπονητής και Πρόεδρος έδωσαν τα χέρια και ξεκίνησαν την προπόνηση!

Παρόλο που στην κοπή της Βασιλόπιτας του ΑΟ Σάμης, τα πράγματα φαινόντουσαν δυσοίωνα για το μέλλον της ομάδας, τελικά έγινε η ανατροπή! Βασικά η αγάπη ήταν αυτή που ένωσε και έδωσε δύναμη για να συνεχίσουν και να αντέξουν ακόμα μιά δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά!Μετακινήσεις και ανύπαρκτο γήπεδο δεν στάθηκαν ικανά να βάλουν την ομάδα στον πάγκο!
Λίγα λόγια και σταράτα είπε ο προπονητής κ. Βουκελάτος στους ποδοσφαιριστές. “Να ερχόσαστε στις προπονήσεις και όπως σήμερα να είστε στην ώρα σας”!
Εμείς τους ευχόμαστε καλή αρχή και να συνεχίσουν να δουλεύουν ομαδικά!
Κύριε Δήμαρχε μήπως να φροντίσετε να φτιάξετε το γήπεδο στον Καραβόμυλο; Όχι άλλες υποσχέσεις, όχι άλλα λόγια, μόνο έργα….. Βοηθήστε και κρατήστε τα παιδιά στα γήπεδα και όχι στις καφετέριες, όχι στα ναρκωτικά…. Βάλτε το λιθαράκι σας κύριε Δήμαρχε…. Δεν υπάρχει μόνο το Αργοστόλι! Κοιτάξτε και παραπέρα, επιτέλους!
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.