Γκόνι Ρέτζι: «Ο ΑΟΚΙ είναι ομάδα καταδικασμένη να κυνηγάει κάθε χρόνο τίτλους»

Έσφιξαν τα… γάλατα στις προπονήσεις του ΑΟΚΙ, με τους παίκτες να… λιώνουν - Γκόνι Ρέτζι: «Ο ΑΟΚΙ είναι ομάδα καταδικασμένη να κυνηγάει κάθε χρόνο τίτλους»

Μπήκαμε στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του ΑΟΚΙ και οι παίκτες έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν πως πρέπει να αφήσουν στην άκρη το καλοκαίρι και να προσηλωθούν στη δουλειά, προκειμένου να διεκδικήσουν με αξιώσεις τα δύο τρόπαια της Κεφαλονιάς, το πρωτάθλημα και το κύπελλο.aoki 6
Η χθεσινή προπόνηση ήταν αρκετά κουραστική, αφού έγινε νωρίς το απόγευμα, με τον ήλιο ακόμη να είναι… μεσουράνια και τον προπονητή της ομάδας, Γκόνι Ρέτζι, να είναι αποφασισμένος να κάνει τους παίκτες να χύσουν πολύ ιδρώτα. Μετά από δύο χρόνια ξαναγύρισε στο γήπεδο (περιπέτεια με την τιμωρία του μετά τον περίφημο ημιτελικό κυπέλλου το 2011 μεταξύ Ευγέρου και Ολυμπιακού) και φάνηκε αποφασισμένος να… ξεθυμάνει στους «άτυχους» παίκτες του ΑΟΚΙ. Πάντως, οι ποδοσφαιριστές των «μελανόλευκων» δεν έδειξαν να δυσανασχετούν με το βαρύ πρόγραμμα που ακολούθησαν, αντίθετα έβγαλαν πολύ ενέργεια χαροποιώντας πρώτα από όλους τον προπονητή τους. Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε πολύ τρέξιμο και πάρα πολλές ασκήσεις. Στη συνέχεια έγιναν ασκήσεις με μπάλα και μόνο στο τελευταίο τέταρτο ο κ. Ρέτζι έδωσε στους παίκτες τη δυνατότητα να παίξουν το λεγόμενο οικογενειακό διπλό. Στην χθεσινή προπόνηση έδωσε για πρώτη φορά φέτος το παρόν ο Μάκης Κανάκης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί μια ανάσα από την αποχώρησή του από τον ΑΟΚΙ. Αυτός ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα. Χθες έλλειπαν για διάφορους λόγους ο Μάκης Πολλάκης, ο Πίκης Χαλιώτης και τα αδέλφια Πολλάτου, ο Διονύσης και ο Δημήτρης.
«Θέλω να βοηθήσω το ποδόσφαιρο»aoki gkoni retzi
Με το πέρας της προπόνησης μιλήσαμε με τον προπονητή της ομάδας, Γκόνι Ρέτζι, ο οποίος έθεσε τους φετινούς στόχους, ενώ μας μίλησε και την δίχρονη απουσία του από τα γήπεδα. Συγκεκριμένα μας είπε: «Όταν έρχεσαι να δουλέψεις σε μια ομάδα όπως ο ΑΟΚΙ οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί. Να διεκδικήσεις δηλαδή πρωτάθλημα και κύπελλο. Έχουν έρθει αρκετά παιδιά φέτος στην ομάδα και συμπλήρωσαν το ήδη καλό υλικό που είχε η ομάδα. Ήρθαν και φτασμένοι ποδοσφαιριστές, αλλά και κάποια ταλέντα. Όλοι μαζί θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια κα πιστεύω στο τέλος της χρονιάς να δικαιωθούμε».
-Πως πήγε η πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας;
«Υπάρχουν ακόμη κάποιες ελλείψεις και αυτό είναι λογικό, αφού είναι σε εξέλιξη ακόμη οι καλοκαιρινές δουλειές. Με τα παιδιά που δουλεύω είμαι ευχαριστημένος σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, αλλά ακόμη και αυτοί που δουλεύουν προσπαθούν να έρχονται. Το βασικό είναι πως όλα τα παιδιά έχουν όρεξη και πιστεύω πως όταν μια ομάδα έχει όρεξη και θέληση μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Ο ΑΟΚΙ είναι μια ομάδα σοβαρή που πάντα διεκδικεί, είναι καταδικασμένος να διεκδικεί. Φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρσι, δηλαδή κατάκτηση των τίτλων».
-Πως ένοιωσες που πάτησες γήπεδο μετά από δύο χρόνια περίπου;

«Η μπάλα είναι μεγάλη αγάπη, είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, είναι η ζωή μου το ποδόσφαιροκαι θέλω να βοηθάω όσο μπορώ και με κάθε τρόπο την ομάδα στην οποία ανήκω. Δύο χρόνια μου είχε λείψει το ποδόσφαιρο. Έχω ξεκινήσει από μικρός, δεν θέλω να φύγω από το ποδόσφαιρο. Με αυτές τις γνώσεις που έχω και με αυτές τις δυνατότητες θέλω να βοηθήσω το ποδόσφαιρο».
Εφημερίδα Κεφαλονιά
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.