Δουδέσης: «Πρώτος στόχος το Σούπερ Καπ»

Την ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του θα έχει ο Ευάγγελος Δουδέσης στο Σούπερ Καπ Ολλανδίας την Κυριακή (22/9).
Ο νέος παίκτης των Πόλαρ Μπέαρς, που θα αντιμετωπίσει στο εναρκτήριο ματς της φετινής σεζόν τη Σούρμαν, μίλησε στο Aquaticsnews και αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από την παρουσία του στην Ολλανδία.

Παράλληλα, ο έμπειρος αθλητής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υποδοχή, της οποίας έτυχε, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τις μεταπτυχιακές σπουδές που παρακολουθεί.
«Όλα κυλούν πολύ καλά μέχρι στιγμής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάβασμα καθημερινά, προπόνηση κάθε απόγευμα και μαθήματα 2-3 φορές την εβδομάδα στο Άμστερνταμ», δήλωσε αρχικά ο Ευάγγελος Δουδέσης.
Και συνέχισε λέγοντας ότι «όσον αφορά την ομάδα, με υποδέχθηκαν όλοι πολύ ζεστά, όσο και αν ακούγεται κλισέ. Την Κυριακή (22/9) είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι με τη Σούρμαν για το Σούπερ Καπ Ολλανδίας, ενώ το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 28 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Άλφεν, στην οποία παίζει και ο Σζέλες, ο οποίος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν και στη Βουλιαγμένη».
Ο πρώην παίκτης του ΝΟ Αργοστολίου αναφέρθηκε και στις σπουδές του, σχολιάζοντας ότι «όσον αφορά το Πανεπιστήμιο τώρα, τα μαθήματα είναι πολύ ενδιαφέροντα και οι εγκαταστάσεις καταπληκτικές. Να σημειώσω ότι δεν είμαι ο μόνος πολίστας, μιας και το ίδιο μάστερ κάνει και η Λόλα Σίλβερ, διεθνής με την ομάδα των ΗΠΑ. Και εκείνη συνδυάζει σπουδές και πόλο. Παίζει από πέρσι στη Χετ Ράβιν μαζί με την Γιάσμιν Σμιτ».
Ενώ, σε ερώτηση σχετικά με τους στόχους της νέας του ομάδας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «πέντε ομάδες παλεύουν για τον τίτλο. Είναι οι Σούρμαν, Ουτρέχτη, Ντονκ, Άλφεν και Πόλαρ Μπέαρς. Πρώτος στόχος μας είναι το Σούπερ Καπ την Κυριακή (22/9). Από εκεί και πέρα, ένα καλό πλασάρισμα ενόψει πλέι οφ και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο, το φάιναλ φορ του οποίου είναι το Σαββατοκύριακο 21-22 Δεκεμβρίου».
 http://www.aquaticsnews.com
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.