ΕΥΚΟΛΑ , ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΑΟΚΙ


Με δυο γκολ στην αρχή  και δυο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ΑΟΚΙ να «καθαρίσει» τον Ηρακλή Πρόννων για να μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό της 1ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΚΙ, επικρατώντας με 4-0 .


Το πρώτο γκολ του Βουκελάτου στο 4ο λεπτό και του Αλέκου Πολλάτου στο 7ο. βοήθησαν  την ομάδα του Γκονι Ρετσι να αισθανθεί πιο άνετα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να λυθούν τα  ποδιά των ποδοσφαιριστών και να σημειώσουν αλλά δυο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. 
Και συγκεκριμένα,στο 37' μετά από κόρνερ του Πολλάκη από δεξιά ο Αλέκος Πολλάτος με κεφαλιά «εγραψε» το 3-0, ενώ στο 43' ο Κλειτογιάννης με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 4-0 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Στην επανάληψη ο ΑΟΚΙ έριξε τους ρυθμούς του και ουσιαστικά έκανε συντήρηση δυνάμεων.
ΑΟΚΙ:  Καλαφάτης (46' Αγκούσι), Πολλάτος Δ., Παπαναστασάτος Κ. (60' Λιθριώτης), Λαμπρόπουλος, Χαλιώτης, Παπαναστασάτος Ν., Πολλάκης, Κλειτογιάννης, Μπενετάτος (60' Παρασκευόπουλος), Πολλάτος Αλ., Βουκελάτος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ: Κολύβας, Σπαθής, Μανέντης, Ρασσιάς Γ., Μεταξασ- Αγγελέτος, Καμπίτσης, Σπαθής, Μανέντης (60' Μηλιαρέσης), Ρασσιάς Σπ., Κορισιάνος, Βανδώρος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.