Καταιγιστική, απολαυστική, θεαματική ΠΡΟΝΝΟΙ - ΣΑΜΗ 0 - 7


Καταιγιστική, απολαυστική, θεαματική. Απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού η Σαμη , επιβεβαίωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο την ανωτερότητα της κερδίζοντας τους Προννους έκτος έδρας με το εντυπωσιακό 7 – 0 , κλειδώνοντας ουσιαστικά την παρουσία  της  στην επομένη φάση του κυπέλλου, μιας και ο επαναληπτικός του θα γίνει σε 15 μέρες μόνο ως διαδικαστικός μπορεί να χαρακτηριστεί .


Στο πρώτο μέρος, και συγκεκριμένα στα πρώτα 15 λεπτά οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την ομάδα του Θ Βουκελατου  δημιουργώντας δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν στο 9` και στο 15` μην  μπορώντας να τις μετουσιώσουν σε γκολ . Από εκεί και πέρα και μετά τις φωνές που ακουστήκαν από τον πάγκο της Σάμης οι ποδοσφαιριστές τις φιλοξενούμενης ανέβασαν ταχύτητα περνώντας τα ινία του αγώνα , και μέχρι το 35` που άνοιξαν το σκορ με τον  Β.Τουλάτο  που εκμεταλλευόμενος ασταθής απόκρουση  του τερματοφύλακα, είχε χάσει αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθεί νωρίτερα.


Η Σαμη μπήκε καλά στο παιχνίδι έχοντας την κατοχή της μπάλας, ήταν Καταιγιστική, απολαυστική, θεαματική . Σε αντίθεση με τους Προννους ου δεν μπορούν  να κρατήσουν  την μπάλα και να μην δημιουργούν  φάσεις. Γενικά σε όλο το δεύτερο  μέρος οι Προννοι δεν δημιουργούσαν φάσεις και δεν ήταν καθόλου απειλητική . 
Η Σάμη ήταν καταιγιστική όπως προείπαμε  και από το 50` μέχρι το τέλος του αγώνα σημείωσαν 6 τέρματα, δημιουργώντας  αρκετές ευκαιρίες και για αλλά τέρματα.
Με πρωταγωνιστές τους Α. Αμουγη 50`, 63`  και Κ. Βιτωρατο (κοκορα) 70`, 82`  που σημείωσαν αμφότεροι από 2 γκολ και τους Περιβολάρη που στην επανόδου του στην ομάδα σκοράρει στο 78`, και τον Γ.Αμουργη να ανοίγει λογαριασμό, διέλυσε την αντίπαλο του και έκανε τον επαναληπτικό, αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα.

ΠΡΟΝΝΟΙ: (Γεράσιμος Κουρκουμέλης), Ντούκας, Λιναρδάτος, Κουρκουμέλης Κ., Αναγνώστης, Τραυλός, Μανέντης, Τζάνινος, Σολωμός Γερ., Κατσιλίδης Αλ., Στέλος.

ΣΑΜΗ: (Θόδωρος Βουκελάτος), Καλλιβωκάς Δ., Τουλάτος Β., Ζησιμάτος, Βιτωράτος, Καππάτος, Μωραΐτης, Αμούργης Αρ., Μινέτος, Αμούργης Γ., Περιβολάρης, Δευτεραίος Γ. (-Σκιαδαρέσης ,Βιτωρατος , Ζαχαρατος )
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.