ΝΙΚΗ-ΜΙΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑ



Με μια μεγάλη  νίκη-μισή πρόκριση έφυγε από την Κεφαλονιά σήμερα το πρωί  η ομάδα του Οδυσσέα Ιθάκης από τα Μακρυοτικα  κερδίζοντας τον μαχητικό Πυλαριακο με 3-1 , και έχοντας την ρεβάνς στην Ιθάκη έχει πολλές ελπίδες να είναι αυτή που θα πάρει τι εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η έναρξη της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες να παίζουν πολύ προσεκτικά, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην άμυνα και γι’ αυτό το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς τη μεγάλη φάση, με μοναδικές καλές στιγμές κάποιες αντεπιθέσεις. Το σκορ άνοιξε η ομάδα του Οδυσσέα στο 26` με κοντινό σουτ  Ε. Μαρούλη.  Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και μετά από 8λεπτα  και συγκεκριμένα στο 34`θα ισοφαρίσουν με δυνατό σουτ του Ν. Γασπαρή. Το Ημίχρονο θα λήξει ισόπαλο .

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιγνιδιού δεν άλλαξε θεαματικά, με παιγνίδι κυρίως κέντρου και με δυνατές μονομαχίες.. Απλώς, ο Οδυσσεας φάνηκε να παίρνει μια  πρωτοβουλία στις κινήσεις και ο Πυλαριακος  περιορίστηκε σε αντεπιθέσεις, συνεχίζοντας να δίνει προσοχή στην άμυνά του. Όλα αυτά μέχρι 71` όταν ο διαιτητής του αγώνα καταλόγισε την εσχάτη των ποινών που εκανε ο Α. Ποταμιάνου και μετέτρεψε σε γκολ ο  Π. Κουτσουβέλη βάζοντας σε θέση «οδηγού» την ομάδα από την Ιθάκη. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, για την ομάδα του Πυλαριακου 5` λεπτά αργότερα  ήρθε και άλλη μια ψυχρολουσία , συγκεκριμένα στο 76` ο Π . Κουτσουβέλη θα διπλασιάσει τα δικά του τέρματα κάνοντας το τελικό 1-3 για την ομάδα του Οδυσσέα .  

ΑΠΣ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ: (Κ. Κουγιανος), Φιλιππατος, Μακρης, Ποταμιανος Αλεξ. Γασπαρης Νικος Σολδατος Γρηγ., Γασπαρης Αλεξ. (76' Πνευματικατος Γερ.), Γιαννατος Αλεξ. (36' Σταμουλης Βας.), Κουγιανος Γερ., Παπαδατος Δημ., Σταμουλης Παν.Φουκας Γιαν.

ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ(Κ. Κουτσουβελης), Κουτσουβελης Ζης., Μουτσατος Διον. Μαρουλης Ευαγγ. Μαλιακριδας Απ., Φατουρος Φιορ. Αργυρακακης, Λιλας Γεωρ. (76' Μορφεσης Παν.) Βασιλοπουλος Γερ., Κουτσουβελης Παν., 10.Lιla Klaur. (58' Μαρουδας Γερ.), Renato Bis. (84' Λιβανησ Ιωαν.).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.