Ο Σπύρος Αλυσανδράτος νέος προπονητής στα Διλινάτα

Ένας «γερόλυκος» επιστρέφει στα γήπεδα, σε άλλο όμως πόστο και τούτη την φορά σαν... ρούκι. Ο Σπύρος Αλυσανδράτος θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Τάκη Φωή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας των Διλινάτων.

Είναι η πρώτη ομάδα που αναλαμβάνει ο 54χρονος πλέον προπονητής, ο οποίος τελείωσε το ποδόσφαιρο στην ομάδα των Διλινάτων και είναι πολύ αγαπητός στο σύλλογο.

«Αγαπάει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο και έφτασε να παίζει μέχρι τα 50 του μπάλα» δηλώνει ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας των Διλινάτων Κώστας Βαρτελάτος για τον νέο προπονητή και συνέχισε: «Θέλαμε κάποιον που να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα, που να ξέρει ποδόσφαιρο και να το αγαπάει. Ο Σπύρος είναι φίλος και αποδεκτός από τα παιδιά που παίζουν στην ομάδα. Έχει πολλά χρόνια πείρας στην πλάτη του έχει προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο αγαπάει την ομάδα μας και τον αγαπάμε και εμείς. Είναι υπεύθυνο άτομο και θέλει να κάνει σωστή δουλειά. Τον ευχαριστούμε που αποδέχθηκε την πρότασή μας και θα σταθούμε δίπλα του όλοι και θα τον βοηθήσουμε στο έργο του».
inkefalonia


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.