ΠΟΛΟ: ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ Α1 ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ



Διεξήχθη σήμερα η συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους των συλλόγων της Α1 σε άνδρες και γυναίκες στα γραφεία της ΚΟΕ, και βγήκαν πλέον καποια πολύ σημαντικά θέματα τα οποία θα ισχύσουν από φέτος.
Καταρχάς αποφασίστηκε οι ομάδες των 2 αυτών κατηγοριών να πληρώνουν τα έξοδα διεξαγωγής των αγώνων που αφορούν την διαιτησία και την γραμματεία.

Υπολογίστηκε ότι το κόστος στην Α1 των ανδρών είναι γύρω στα 300 ευρώ και στην Α1 των γυναικών περίπου τα μισά.
Αυτό σημαίνει ότι τα σωματεία στους άνδρες θα δώσουν περίπου 3500 ευρώ και στις γυναίκες 1000.
Επίσης, και όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, αποφασίστηκε να μην συμμετέχουν οι ομάδες στα έξοδα μετακινήσεων των διαιτητών.
Το άλλο επίσης πολύ σημαντικό που αποφασίστηκε είναι ότι οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να συμμετέχουν τουλάχιστον σε 1 ηλικιακό πρωτάθλημα.
Οσον αφορά τώρα την έναρξη των πρωταθλημάτων, αυτή αποφασίστηκε ως ακολούθως: Στην α1των ανδρών στις 2/11 και στις γυναίκες στις 23/11.
Η κλήρωση και των 2 πρωταθλημάτων θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου.
Επίσης, όλες οι ομάδες θα δηλώσουν 22 συνολικά παίκτες και αυτοί είναι που θα αγωνίζονται σε όλη την διάρκεια της σεζόν.
Οσον αφορά τα πλέι οφ, υπήρξε η άποψη για τους άνδρες να διεξαχθεί η πρώτη φάση στα τέλη Απριλίου και οι τελικοί μέχρι τα μέσα Μαίου.
Στις γυναίκες, η 1η φάση από αρχές μέχρι μέσα Μαίου και η τελική μέχρι το τέλος Μαίου.

Οσον αφορά την συμμετοχή των ομάδων και ειδικά αυτής των Χανίων στην Α1 των ανδρών, ο εκπρόσωπος της ομάδας βρέθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ, αλλά δεν ξεκαθάρισε το θέμα, οπότε η Λαμία παραμένει σε αγωνία.

Να υπενθυμίσω ότι φέτος οι νέοι (95αρηδες) έχουν προκριματικούς αγώνες για το Ευρωπαικό πρωτάθλημα και υπάρχουν φυσικά οι αγώνες του Γουόρλντ Λιγκ για άνδρες και γυναίκες, οπότε το τελικό πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ανάλογα.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.