Πρωταθλητής στο Beach Soccer o A.O. Κεφαλληνία

Πρωταθλητής στο Beach Soccer o A.O. Κεφαλληνία (εικόνες από τον μεγάλο τελικό)
Πρώτη Πρωταθλήτρια Ελλάδος αναδείχθηκε η ομάδα του Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ στο γήπεδο Daluz της Χαλκίδας χθες 18-08-2013, αφού κέρδισε στον τελικό αγώνα την ομάδα του Α.Ο. ΜΑΝΗ με σκορ 6-5.
Σε ένα φοβερό αγώνα που κέρδισε η πείρα τον ενθουσιασμό, αφού η ομάδα μας διέθετε την πείρα και η νεανική ομάδα της Μάνης τον ενθουσιασμό. Παραβρέθηκαν ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Παπακωνσταντίνου Γιάννης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Τάκης Καρράς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ειδικών Μορφών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και Πρέδρος της ομάδος μας κ. Μαζαράκης Ευάγγελος.
Αποθέωση και γιορτή για το άθλημα, ακολούθησε beach party στους χώρους του Daluz, ενώ το βράδυ ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ παρέθεσε δειπνο στους εκπροσώπους της ομάδας!


Ολοκληρώθηκε χθες το πρώτο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου άμμου υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο. Η Κεφαλλονιά βγήκε πρώτη νικώντας 6-5 στον τελικό την αντίστοιχη της Μάνης.

Αυτό της δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο Euro winners cup , θεσμός με μεγάλη ιστορία και προβολή. Μερικοί θα βιαστούν να πουν, να επικαλεστούν ότι στην ομάδα αυτή δεν παίζουν Κεφαλλονίτες.

Αυτό απαντάται από την ίδια την ιστορία του αθλήματος του ποδοσφαίρου. Πόσοι ποδοσφαιριστές είναι Πειραιώτες, Αθηναίοι, Θεσσαλονικείς και ανήκουν σε αντίστοιχες ομάδες.

Μία ομάδα που στην παρθενική της εμφάνιση άφησε όλον τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό και έγραψε ιστορία, καθώς είναι η πρώτη που καταφέρνει να πάρει το πρωτάθλημα Ελλάδος στο beach soccer.

Εμείς να ευχηθούμε και εις ανώτερα και να συνεχίσουν όλοι οι άνθρωποι της ομάδας με τον ίδιο ζήλο να διαφημίζουν με αυτόν τον τρόπο το νησί.

Τέλος να θύμίσουμε πως το όνομα Κεφαλονιά θα ακούγεται σε όλη την Ευρώπη, καθώς η ομάδα Α.Ο. Κεφαλληνία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο προσεχές Eurowinner's Cup 2014.

Για τον λόγο αυτό η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλλονιάς εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας – Ιθάκης επιθυμεί με το παρόν να συγχαρεί ολόθερμα τον ΑΟ  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ, την πρώτη ιδρυθείσα ομάδα του ποδοσφαίρου Άμμου στην Ελλάδα και πρώτη ήδη Πρωταθλήτρια Ελλάδος για την πανάξια κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος τους αθλήματος αυτού.

Είναι η πρώτη κατάκτηση Πανελλήνιου Τροπαίου από ομάδα της Κεφαλονιάς και αισθανόμαστε ιδιαίτερη υπερηφάνεια, που η ομάδα αυτή είναι μέλος της Ένωσης μας.

Η ΕΠΣΚΙ δεσμεύεται να σταθεί, έστω και μόνη, πάλι στην ομάδα στην ευρωπαϊκή της πορεία με όσες δυνάμεις διαθέτει και εκφράζει για μια ακόμη φορά τη λύπη της και την αγανάκτηση της, που αυτή η ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα να υπάρξει στο νησί, αφού δεν διαθέτει ούτε γήπεδο, ούτε ποδοσφαιριστές γνώστες του αθλήματος.

Για το δεύτερο βέβαια θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια στη νέα περίοδο, ώστε να εμπλουτίσει τις τάξεις της η ομάδα, με έμψυχο υλικό και από το νησί.

Ολόθερμα συγχαρητήρια λοιπόν στην ομάδα, διοίκηση και ποδοσφαιριστές και καλή πορεία στο Ευρωπαϊκό της ταξίδι που της ευχόμαστε να είναι αντάξιο της λάμψης του μοναδικού νησιού μας».

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.