Α.Ο.ΣΑΜΗΣ : ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ '1'


Άλλη μια μεταγραφή για τον Α.Ο. Σάμης. Αυτή την φόρα όμως εσωτερική, και εξηγούμαι !



Μετά από απουσία τριών χρονών για σπουδές στο εξωτερικό, επανεντάσσετε στο δυναμικό του Α.Ο. Σάμης ένα από τα  μεγαλύτερα ταλέντα που έβγαλε το νησί στην θέση του τερματοφύλακα, μιλάμε φυσικά για τον Κυριακό Μωραϊτη. Όπως μάθαμε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τελειώνει τις σπουδές του στην Γερμάνια και από τα μέσα Οκτώβριου θα είναι ο Φύλακας Αγγελος της εστίας του Α.Ο.Σαμης .
 Μια τεραστία προσθήκη για την ομάδα της Σαμη που μετά τον Π. Περιβολάρη,  πρόσθετη άλλων έναν  ποδοσφαιριστή με ποιότητα στην μηχανί τις , και ιδιαίτερα σε μια θέση του τα τελευταία χρονιά είχε τεράστιο πρόβλημα. Οι διοικούντες της ομάδας το τελευταίο διάστημα προσπαθούν να κλείσουν μια μια τις εκκρεμότητες, και από ότι μάθαμε είναι ένα βήμα πριν την συμφωνία για την επιστροφή στην ομάδα του Αλντο από τα Ομαλα ,  μένουν μονό τα τυπικά.  

Ακόμα μάθαμε από έγκυρες πήγες ότι, το τελευταίο δεκαήμερο  άνθρωπος από την ομάδα πλησίασε και έκανε πρόταση σε έναν ποδοσφαιριστή που πριν από μερικά χρόνια περίπου 5 έπαιζε σε ομάδα του νησιού που αγωνίζονταν στην Δ` εθνική. Η πληροφορίες  μας λένε ότι αγωνίζεται στα χαφ και είναι παρά πολύ καλός, μας τόνισε όμως ότι είναι παρά πολύ δύσκολη η συγκεκριμένη περίπτωση γιατί συνδυάζει αρκετά πράγματα που πρέπει να γίνουν (όχι τόσο από την ομάδα)  για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή , αν όμως πραγματοποιηθεί θα είναι το μπαμ του καλοκαιριού και όταν λεμέ το μπαμ το εννοούμε !!!!!!!!!!!!!!!!!   
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.