POLO A1`: "Παίζουμε τη χρονιά" ΜΕ ΠΑΟ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ



Η προτελευταία αγωνιστική της Α1 ανδρών διεξάγεται το Σάββατο και αναμένονται να ξεκαθαρίσουν τα πάντα καθώς υπάρχουν κρίσιμα και καθοριστικά παιχνίδια!

Πάμε τώρα και στα σημαντικά, από βαθμολογικής πλευράς, ματς της 21ης αγωνιστικής!


Στο Αργοστόλι θα κριθεί η τέταρτη θέση που οδηγεί στα πλεϊ- οφ! Ο ΝΟΑ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 18:00  στο πιο σημαντικό ματς της αγωνιστικής, και αναμένεται οι Κεφαλλονίτες να κατακλείσουν το Κολυμβητήριο του Αργοστολιού και να δημιουργήσουν μία όμορφη ατμόσφαιρα υπέρ της ομάδος τους. Οι Κεφαλλονίτες θα πρέπει να κερδίσουν οπωσδήποτε .Μπορώ να πω ότι ακόμα κρατάει την τύχη στα χέρια του, έχουν μια έδρα πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες και μόνο ο Ολυμπιακός τους έχει κερδίσει στο νησί. Ο Παναθηναϊκός έχασε πριν από 10 μέρες για το κύπελλο στην Κεφαλονιά, την περασμένη περίοδο κέρδισε στο τελευταίο δευτερόλεπτο με τέρμα του Κοκκινάκη, με λίγα λόγια στην έδρα του ο Ν.Ο.Α αποκτά παραπάνω δύναμη και παθός. Με νίκη λοιπών ο Ν.ΟΑ  με 3 γκολ διαφορά παίρνει την 4η θέση κάτι που θα το διεκδικήσει με νυχιά και με δόντια για να το καταφέρει . Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, οι πράσινοι είναι 4οι και μάλιστα, αν το Αργοστόλι ηττηθεί, τότε μένει κι εκτός Ευρωπαικών θέσεων, αφού θα το προσπεράσει μάλλον κι ο ΠΑΟΚ. Φυσικά ο Παναθηναϊκός με θετικό αποτέλεσμα στην Κεφαλλονιά πάει στα πλεϊ- οφ και ξεκαθαρίζει η κατάσταση, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
Αυτή την στιγμή, ο ΠΑΟ είναι 4ος με 36, το Αργοστόλι 5ο με 36 και ο ΠΑΟΚ 6ος με 31.
Ίσως είναι η μοναδική φορά τα τελευταία χρόνια που ένα ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το ΝΟ Βουλιαγμένης, τις δυο κορυφαίες ομάδες της χώρας, δεν περνά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.
Και αυτό για δύο λόγους: πρώτον γιατί το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και δεύτερον γιατί υπάρχουν παράλληλα άλλα ματς που παίζονται τα πάντα όσον αφορά τους αγωνιστικούς στόχους.
Στον Πειραιά λοιπόν το ματς Ολυμπιακού- Βουλιαγμένης είναι... ζέσταμα ενόψει των τελικών της Α1, που θα αναμετρηθούν οι δυο ομάδες και αναμένεται να λύσουν μια και καλή τις αγωνιστικές τους διαφορές. Ο νικητής του ντέρμπι θα αποκτήσει
Στο Ποσειδώνιο, παίζεται η υπόθεση- παραμονή! Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το ΓΣ Ηλιούπολης σε ένα ματς όπου το ελληνικό πόλο έχει στραμμένο το βλέμμα του. Η αθηναϊκή ομάδα θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα υποβιβάζεται (παίζει με τον αήττητο Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική). Ο ΠΑΟΚ δεν είναι βαθμολογικά αδιάφορος καθώς μπορεί να διεκδικήσει την 5η θέση, που λογικά δίνει συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όμως ήδη οι Θεσσαλονικείς είπαν οτι στα δύο τελευταία ματς θα δώσουν χρόνο συμμετοχής σε νεαρότερους πολίστες, κάτι που ίσως επηρεάσει την αγωνιστική εξέλιξη των εναπομείναντων παιχνιδιών τους...
Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα τρία ματς δεν έχουν τόσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και οι ομάδες που ακόμη δεν έχουν πετύχει το στόχο τους, όπως το Παλαιό Φάληρο, περιμένουν τα αποτελέσματα των υπόλοιπων παιχνιδιών για να δουν τί θα συμβεί.
Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής (όλα τα ματς ξεκινάνε στις 18:00):
Παπαστράτειο Ολυμπιακός- ΝΟ Βουλιαγμένης (Σταυρόπουλος- Σταυρίδης)
Αργοστόλι ΝΟ Αργοστολίου- Παναθηναϊκός (Μοιράλης- Μπουδραμής)
Ποσειδώνιο ΠΑΟΚ- ΓΣ Ηλιούπολης (Κωνσταντινίδης- Αχλαδιώτης)
Ρέστειο Παλαιό Φάληρο- ΝΟ Χίου (Ποσποτίκης- Θωμάς)
Νέα Σμύρνη Πανιώνιος- ΝΑΟ Κέρκυρας (Σκαλοχωρίτης- Κατσαρός)
Αντώνης Πεπάνός ΝΟ Πατρών- ΝΟ Χανίων (Βασιλείου- Κουρέτας).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.