Δ` ΕΘΝΙΚΗ 6ος ΟΜΙΛΟΣ : 10η αγωνιστική με Επικίνδυνες αποστολές



 Επικίνδυνες αποστολές
Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων λόγω των γιορτών το πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής αρχίζει και πάλι αύριο. Η 10η αγωνιστική, πρώτη του δευτέρου γύρου στον 6ο όμιλο, περιλαμβάνει επικίνδυνες αποστολές για τον Πάμισο και την Εράνη. Ο Πάμισος θα ταξιδέψουν στα Σαγέικα για να
αντιμετωπίσουν τον τοπικό Εθνικό, ενώ οι Εράνη θα παίξει  στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό. Την ίδια ώρα ο Εθνικός Μελιγαλά θα υποδεχτεί το πρωτοπόρο και αήττητο Πανόπουλο.  Για Πάμισο και η Εράνη η ήττα θεωρείται απαγορευτική με δεδομένο ότι βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και αντιμετωπίζουν ομάδες με στόχο την παραμονή. Ως εκ τούτου το αποτέλεσμα έχει διπλή αξία και τα περιθώρια έχουν στενέψει. Ο Εθνικός δίνει το θεωρητικά δυσκολότερο παιχνίδι της σεζόν και ότι πάρει θα είναι θετικό. Η ομάδα του Μελιγαλά είναι 4 βαθμούς πάνω από την διακεκαυμένη ζώνη και θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία και ¨όπλο” την αήττητη φέτος έδρα της. Από εκεί και πέρα στη Μανωλάδα η τοπική Δόξα θέλει μόνο νίκη κόντρα στον αήττητο και 2ο της βαθμολογίας Ατρόμητο Λάππα για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Κρίσιμο βαθμολογικά ματς είναι και αυτό στα Βραχνέικα ανάμεσα στον τοπικό Διαγόρα και την Αχαϊκή. Ας δούμε το πρόγραμμα  της 10ης αγωνιστικής.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Γήπεδο Δωρίου: ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
Διαιτητές : Κωνσταντάκης, Τσιμίκος, Αναγνωστόπουλος (Αχαϊας)

Γήπεδο Νέας Μανωλάδας: ΔΟΞΑ ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
Διαιτητές Νίκας, Καρβούνης, Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας).

Γήπεδο Σαγέικων: ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ – ΠΑΜΙΣΟΣ
Διαιτητές Αποστολόπουλος, Σφυρής, Καραλής (Ηλείας)

Γήπεδο Βραχνέικων: ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ – ΑΧΑΙΚΗ
Διαιτητές Κακριδής, Μπουρτζοβίτης, Μπούμπας (Κορινθίας)

Γήπεδο Παναρκαδικού: ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΕΡΑΝΗ
Διαιτητές Παπαδόπουλος, Σιδέρης, Χριστόπουλος (Αχαϊας)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.