ΠΕΡΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ "ΠΝΙΓΕΙ" ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ


Τι και αν έπαιζε με πάρα πολλές ελλείψεις, η Εικοσίμια πέρασε από την Ιθάκη και την Πρόοδο, ποιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ και βάζει ακόμα ποιο γερή βάση για την τριάδα, περιμένοντας καλά νέα από τις ελλείψεις που έχει και από το Κυριακάτικο μεγάλο ντέρμπι της Α.Ε.Κ. με τον Α.Ο.Κ.Ι.. Το παιχνίδι απ' την αρχή ήταν δυνατό μεν άλλα μέτριας ποιότητας δε αλλά η Εικοσιμία πέρασε από μία έδρα που κατά πάσα πιθανότητα άλλες ομάδες θα έχουν απώλειες βαθμών.


Φάσεις και γκολ:
*Στο 5' ένα σουτ του Αντ.Κορσιάνου πέρασε λίγο πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι.
*Στο 6' "απαντάει" η Πρόοδος με τον Τόφαλο να σουτάρει και την μπάλα να περνάει άουτ.
*Στο 19' ο πορτιέρο των γηπεδούχων λέει "όχι" σε σουτ του Αντωνάτου.
*Στο 20' θα γίνει το 0-1για την Εικοσιμία με τον Π.Στεφανάτο να κλέβει την μπάλα να περνάει τους αμυντικούς και να μην αστοχεί στο τετ α τετ με τον Ραυτόπουλο και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.
*Στο 48' απευθείας φάουλ του Τσίρου με τον Καραΐσκο να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.
*Στο 54' η Πρόοδος θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Αρταβάνη να πιάνει ανάποδο ψαλίδι μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να διώξουν πριν η μπάλα πάει στα δίχτυα.
*Στο 60' ένα σουτ του Αντωνάτου, δεν θα ανησυχήσει τον Ραυτόπουλο.
*Στο 65' ο Στεφανάτος θα αφήσει την ομάδα του με 10 παίχτες καθότι δέχτηκε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) για ένα δυνατό μαρκάρισμα.
*Στο 86' εκτέλεση φάουλ του Πρεβεζιάνου, με τον Λαγκαδά να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
*Στο 90'+ θα γίνει το 0-2 με ωραία κεφαλιά του Κονόμη που δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Προόδου.

Οι συνθέσεις

Προόδος: Ραυτόπουλος, Τσιντήλας, Πατσαλιάς, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Βλασσόπουλος, Αρταβάνης, Βασιλάκης(74' Βρεττός), Τσίρος,Τόφαλος.
Εικοσιμία: Καραΐσκος, Κουμαριώτης, Μινέτος Χ., Μινέτος Ι.(91' Κόρμαλης), Κορσιάνος Αντ., Αντωνάτος(92' Χρηστάτος), Κονόμη, Κορσιάνος Π.(87' Γαρμπής), Βολτέρας, Στεφανάτος, Κουλάκης.


.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.