Play off πράξη… δεύτερη!



ΑΟΚΙ και  ΑΕΚ  συναντιούνται ξανά για την δεύτερη πράξει του τελικού (Κυριακή, 21/04, 16:00,),στο Δακ Αργοστολιού αυτή την φόρα με γηπεδούχο την ομάδα του ΑΟΚΙ,  σε ένα ματς που ή θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ των "ασπρόμαυρων " ή θα βάλει και πάλι τους «κιτρινόμαυρους »στο κυνήγι του τίτλου…

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελιών και οι δυο ομάδες έδειξαν ότι όλα  θα κριθούν στις λεπτομερές , και φυσικά στην εμπειρία ορισμένων παιχτών που θα πρέπει να έχουν τα κότσια να σηκώσουν στους ώμους τους τις ομάδες τους .


Και τα δυο σωματεία έδειξαν την μεγάλη θέληση που έχουν για την κατακτήσει του φετινού τίτλου και αυτό κάνει των δεύτερο τελικό αρκετά σημαντικό και για τους δυο μονομάχους. Ο ΑΟΚΙ στον πρώτο αγώνα κατάφερε να πετύχει κάτι σημαντικό, πατώντας πάνω στο άγχος των γηπεδούχων πήρε την ισοπαλία(1-1) σκοράροντας εκτός έδρας. 
 Ένα τέρμα που του έδωσε αβαντάζ απέναντι στην ΑΕΚ ,που αν θέλει να ξαναμπεί δυναμικά στο κόλπο του τίτλου θα πρέπει να κυνήγησα πάση θυσία  την νίκη σε αυτό το ματς για να μπορέσει να αντιστρέψει την μέχρι τώρα εις βάρος της κατάσταση. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την προσπαθεί ανατροπείς  της ΑΕΚ θα παίξουν και οι παίχτες κλειδιά της ομάδας  που στο πρώτο ματς δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν σημαντικά. 
Παίχτες όπως ο Κρουτη  , Κοσματος, Λουλουδας , Μοσχονας,  που έχουν εμπειρία από μεγάλα και σημαντικά παιχνίδι θα πρέπει να  είναι μπροστάρηδες  στην προσπάθεια της ομάδας τους. Στο πρώτο ματς η ΑΕΚ ήταν αρκετά καλή αλλά της έλειπε το καθαρό μυαλά. Αυτό λοιπών είναι το ζητούμενο για τον Σ. Παπαδατο και λογικά  αυτό θα ζήτηση από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές  του «καθαρό μυαλό».    
Από την άλλη ο ΑΟΚΙ έχοντας να διαχειριστή ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα δεν θα πρέπει να βιαστεί  , θα πατήσει στην δοκιμασμένη συνταγή, σφιχτή άμυνα, γεμάτο κέντρο και «χτύπημα» στην κόντρα, θα  είναι τα τρία στοιχεία που θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές  του Τογια ώστε να φύγουν από το γήπεδο με ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα που θα του δώσει την δυνατότητα να πάνε στο τρίτο ματς έχοντας το πάνω χέρι .Σε αυτή την προσπάθεια  ο  
προπονητής του ΑΟΚΙ θα έχει στην διαθέσει του των μεγάλο απών του πρώτου αγώνα Θ Μπαζαρογλου που θα του λύση τα χεριά στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού κάτι που του έλειπε από το πρώτο ματς . Ένα ακόμα στοιχείο που θα αξιοποίηση ο προπονητής του ΑΟΚΙ είναι και εμπειρία αρκετών ποδοσφαιριστών του σε τέτοιου ιδίους αγώνες . Σημαντικό είναι ότι και οι δυο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα έχουν τους πάντες ετοιμοπόλεμους.
Προγνωστικά δεν μπορούσε να δώσουμε αλλά πιστεύουμε ότι όποιος κερδίσει την μάχη του κέντρου που προβλέπουμε μεγάλο συνωστισμό θα έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα θα διευθύνουν οι : κ. Νίκο  Βουτσινας , με βοηθούς τους Δημήτρη Βασιλοπουλο ,και Διονύση Ματιατο. Ένα αρκετά καλό τρίο, που έχει ι τα φόντα να περάσει εντελώς  απαρατήρητο.   
 


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.