ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Δηλώσεις ΝΟ Βουλιαγμένης-ΝΟ Αργοστολίου



Στην κλήρωση των ημιτελικών του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών που διεξήχθη το μεσημέρι (13.30) στα Γραφεία της ΚΟΕ, τα ζευγάρια που προέκυψαν, ήταν αυτά των ΝΟ Βουλιαγμένης-ΝΟ Αργοστολίου και Νηρέα Λαμίας-Ολυμπιακός.

Μετά το πέρας της διαδικασίας, στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο τεχνικός του ΝΟ Αργοστολίου, Θοδωρής Ανδρεάκος, αναφέρθηκε στην ομάδα με την οποία θα τεθεί αντιμέτωπος ο σύλλογος της Κεφαλλονιάς:

ΝΟ Αργοστολίου, Θοδωρής Ανδρεάκος,
«Εμείς συμμετέχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου σε αυτή τη γιορτή. Έχουμε κάνει ήδη μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό και στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου. Εννοείται πως το φαβορί είναι η Βουλιαγμένη, όπως και στο άλλο ζευγάρι φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Θα γίνει σίγουρα ένα πολύ δυνατό ματς στον τελικό και ο καλύτερος ας το πάρει.
Το όνειρο δεν έχει σβήσει, καθώς πάντα σε ένα μονό παιχνίδι, και πόσο μάλλον σε έναν ημιτελικό, παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Βέβαια, έχουμε παίξει ήδη δύο ματς εναντίον του ΝΟΒ στο πρωτάθλημα κι έχουμε χάσει εύκολα, οπότε πρέπει να κοιτάμε ρεαλιστικά.
Είναι μεγάλο κίνητρο το να συμμετέχεις σε έναν τελικό Κυπέλλου και εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με σκυμμένο το κεφάλι για να είμαστε έτοιμοι.
Πιστεύω πως θα υπάρχει πολύς κόσμος στη Λαμία.»
Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής του ΝΟ Βουλιαγμένης, Τεό Λοράντος τόνισε πως ναι μεν είναι η ομάδα του το φαβορί για πρόκριση στον τελικό, αλλά πρέπει να δείξουν την απαραίτητη προσοχή στον ημιτελικό, ενώ τέλος αναφέρθηκε και στη μάχη με τον Ολυμπιακό για τους δύο εγχώριους τίτλους:
ΝΟ Βουλιαγμένης, Τεό Λοράντος
«Είμαστε φαβορί απέναντι στο Αργοστόλι, όμως εμείς καλούμαστε να το δείξουμε στο μεταξύ μας παιχνίδι. Οι ομάδες που είναι αουτσάιντερ στο Κύπελλο δεν έχουν άγχος, καθώς δεν έχουν να χάσουν τίποτα, κι εμείς πρέπει να κερδίσουμε, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι αποτυχία.
Παρόλο που στο πρωτάθλημα φάνηκε ότι η διαφορά μας με το Αργοστόλι είναι τεράστια, το Κύπελλο είναι κάτι διαφορετικό, καθώς δίνει τη δυνατότητα στον θεωρητικά αδύνατο αντίπαλο να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει.
Απ’ ότι φαίνεται, θα αντιμετωπίσουμε τη Χίο στα πλέι-οφ, ομάδα η οποία είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, και η ισοπαλία που είχαμε φέρει στο μεταξύ μας παιχνίδι ήταν αυτή που μας στέρησε τις όποιες πιθανότητες είχαμε για την πρώτη θέση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πιστεύω πως θα είμαστε στον τελικό, και όπως είπα και πριν θα είναι ένα διάστημα που θα δίνουμε πολλούς και σημαντικούς αγώνες.
Σαφώς, ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια εξαιρετική πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όντας αήττητος, άλλωστε η θέση του στη βαθμολογία τα λέει όλα. Παρόλα αυτά, τα παιχνίδια αυτά είναι διαφορετικά, με χαρακτηριστικότατο παράδειγμα το περσινό, όπου έσπασε δύο
φορές η έδρα, και βεβαίως είναι διαφορετική η ψυχολογία των δύο ομάδων. Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές και οι κυπελλούχοι και ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στους τίτλους.»
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.