Η συνέντευξη του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΟΥΔΕΣΗ στην ιστοσελίδα PISINA.NET

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου το απόγευμα του Σαββάτου πέτυχε μια ακόμη ιστορική νίκη για φέτος. Με σκορ 12 – 9 επικράτησε του Παναθηναϊκού και σε συνδυασμό με τα τρία γκολ διαφορά κατέκτησε την 4η θέση της κανονικής περιόδου ενώ παράλληλα εξασφάλισε τη συμμετοχή στα πλέι οφ της Α1. 
Το pisina.net βρέθηκε στην Κεφαλονιά για το μεγάλο παιχνίδι και συνομίλησε μετά την λήξη του αγώνα και των έντονων πανηγυρισμών με τον πρώτο σκόρερ του Αργοστολίου τη φετινή περίοδο Ευάγγελο Δουδέση. 

Αναλυτικά τα όσα μας είπε ο περιφερειακός της ομάδας της Κεφαλονιάς: 
«Δεν είναι έκπληξη για εμάς η φετινή παρουσία του ΝΟΑ. Είναι μια προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε από πέρσι και φέτος απλά κάναμε κάποια βήματα παραπάνω. Δεν ήταν αυτοσκοπός η έξοδος στην Ευρώπη, αλλά να υπάρχει πρόοδος και εξέλιξη σε όλους τους τομείς, τόσο μέσα στη πισίνα, όσο και εκτός. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους Μάκη, Τζέλο, Αντρέα, Λούκα και πάνω από όλους στον Θοδωρή Ανδρεάκο και Παύλο Διαρεμέ, οι οποίοι έκλεισαν αρκετά στόματα με τον επαγγελματισμό τους» είπε αρχικά ο σκόρερ δύο τερμάτων στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ενώ επισήμανε πως οι δύο νίκες κόντρα στους «πράσινους» σε κύπελλο και πρωτάθλημα είναι απολύτως δίκαιες: «Όσον αφορά τις δύο νίκες με Παναθηναϊκό, είναι απόλυτα δίκαιες. Λένε ότι η αξία του ηττημένου λέει πολλά για τον νικητή. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σύνολο πολύ καλών παικτών, όπως οι Άφρουδάκης, Παπαδόγκωνας, Λέντζος, Κατσαούνης, αλλά μας υποτίμησε και μάλιστα δύο φορές.
 Τέλος για τις πράσινες διαμαρτυρίες περί..κατς και τα λοιπά, οφείλω να σας θυμίσω ότι η οικογένεια Δουδέση γυρνάει σπίτι με 4 ράμματα και μείον ένα δόντι! Όλα τα υπόλοιπα είναι γραφικότητες, εσκεμμένη αλλά και επαναλαμβανόμενη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων».
Τέλος ο Ευάγγελος Δουδέσης θέλησε με αφορμή τη βράβευση του από το σωματείο του ΝΟΑ για την προσφορά του στην ομάδα να δώσει το δικό του «ευχαριστώ»:  «Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και τους Ρατσούνιτσα, Αναστασιάδη, Θωμάκο, Παπαδογιάννη, Μεζίλη, Κουτσιαλή και Μορφοβασίλη. Μα πάνω από όλους τον Δημήτρη Κρητικό, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ στο Αργοστόλι». 
*Ο Ευάγγελος Δουδέσης θα αγωνίζεται του χρόνου με το σκουφάκι της Ολλανδικής Πόλαρ Μπέαρς.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.