Α1 ΑΝΔΡΩΝ: Νίκη του ΝΟ Χίου 11-5 τον ελλιπή, αλλά εξασφαλισμένο ΝΟ Αργοστολίου

Με το μυαλό στα επερχόμενα πλεϊ- οφ,  ΝΟ Χίου και ΝΟ Αργοστολίου αναμετρήθηκαν σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με τελική νικήτρια την ομάδα του Γιώργου Μπελέγρη που επικράτησε με σκορ 11-5 των φιλοξενούμενων.

 Καμία ουσία δεν είχε το ματς της 22ης αγωνιστικής, τελευταίας για το φετινό πρωτάθλημα, ανάμεσα στις δυο νησιώτικες ομάδες καθώς τίποτα δεν κρινόταν. Αν θέλετε ήταν ένα ματς γοήτρου με το ΝΟΧ να επικρατεί τελικά λόγω καλύτερης ποιότητας και περισσότερων λύσεων απέναντι στο ΝΟΑ που πήγε στο νησί της μαστίχας με εννιά πολίστες.
 Οι δυο σημερινοί αντίπαλοι ετοιμάζονται για τα πλεϊ –οφ , που ξεκινάνε σε 48 ώρες, οπότε ήταν ευκαιρία για τους δυο προπονητές να ξεκουράσουν κάποιους βασικούς παίκτες καθώς το πρόγραμμα, ελέω ΚΟΕ, είναι πολύ βαρύ με συνεχόμενα ταξίδια.
 Από τη Χίο δεν έπαιξαν οι Θεοδωρόπουλος, Κόχειλας Γ., Βιτέλας και Καραμπέτσος ενώ από το ΝΟΑ δεν αγωνίστηκε ο πρώτος του σκόρερ Ευάγγελος Δουδέσης και ο αδερφός του Πέτρος που κληρονόμησε ένα βαθύ σκίσιμο στο μάτι από το ματς με τον Παναθηναϊκό.
 Το παιχνίδι στο Ιωνικό κολυμβητήριο διεξήχθη σε υπερβολικά χαλαρούς ρθθμούς με τη Χίο να κερδίζει τους τρεις βαθμούς και να παίρνει μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα στην Κεφαλλονιά που είχε ταρακουνήσει για τα καλά τότε το εσωτερικό της ομάδας.
 Από την άλλη το Αργοστόλι, «μεθυσμένο» ακόμη από τη μεγάλη και ιστορική νίκη επί του ΠΑΟ, κλείνει το πρωτάθλημα με γλυκιά γεύση παρά την ήττα καθώς η τέταρτη θέση και η συμμετοχή στα πλεϊ- οφ αποτελεί μέγα επίτευγμα για την ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου. Το ωραίο ταξίδι συνεχίζεται με τα ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και με τη συμμετοχή στο FinalFourτου Κυπέλλου Ελλάδος…
 Πρώτοι σκόρερ για τη νικήτρια Χίο, που την Τετάρτη πάει στο Λαιμό για να παίξει τον πρώτο ημιτελικό με το ΝΟΒ, ήταν οι Γιώργος Φουντούλης και Μιμίδης που πέτυχαν από τρία γκολ. Χρόνο συμμετοχής από τον Μπελέγρη πήραν οι μικροί της ομάδας (Σωτηριανός, Σαρρής, Κώστας, Σωτηράκης, Κανετίδης και Δεββές).
 Αξίζει να σημειωθεί ότι  Ανδρέας Μιράλης αποβλήθηκε με αντικατάσταση στα μέσα της 2ης περιόδου ενώ υπήρξε και ένας… φιλικός διαπληκτισμός μεταξύ Γαβαλά και Μητρόπουλου (είναι πολύ φίλοι μεταξύ τους) που κατέληξε σε αποβολή με αντικατάσταση για τον πολίστα του ΝΟΧ και δυστυχώς σε κόκκινη κάρτα για τον παίκτη του ΝΟΑ για βιαιοπραγία. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Χίος, για λόγους fairplay, δεν χρησιμοποίησε παίκτη- παραπάνω για τα τέσσερα λεπτά παίζοντας και αυτή με έξι πολίστες. Το κακό για τον Μητρόπουλο είναι ότι δεν θα παίξει στο πρώτο ματς των πλεϊ- οφ με τον Ολυμπιακό…
 Η ταυτότητα του αγώνα:
 Α1 ανδρών- 22η αγωνιστική
 Ιωνικό κολυμβητήριο

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 11-5 ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-3, 1-0, 3-0, 4-2
ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Μισεντζής, Μιράλης 1, Μιμίδης 3, Κατσουλάκης 1, Δεβές, Κανεγίδης, Κανδιόγλοιυ, Κώστας, Ντούλος 1, Φουντούλης Γιώρ. 3, Σωτηριάνος, Γαβαλάς Ι. Σαρρής, Σωτηράκης, Χατζηκυριακάκης 2.
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Μητρόπουλος, Στελάτος 1, Κατσιγιάννης, Σαλάχας 1, Παπαδόπουλος, Μπορνάζος Χαραλαμπόπουλος 3, Τραυλός.
Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Κουρέτας
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.