Ξεκινούν αμέσως τα πλέι οφ της Α1 ανδρών!

Μπορεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών να ολοκληρώθηκε μόλις σήμερα (22/4), ωστόσο τα πλέι οφ ξεκινούν άμεσα, με τις ομάδες που θα μετάσχουν να μην έχουν αρκετό χρόνο ξεκούρασης στη διάθεσή τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη (24/4), με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον ΝΟ Αργοστολίου και τον ΝΟ Βουλιαγμένης να υποδέχεται τον ΝΟ Χίου.
Δύο μέρες αργότερα, την Παρασκευή (26/4), θα πραγματοποιηθούν τα δεύτερα παιχνίδια στις έδρες του Αργοστολίου και της Χίου, αντίστοιχα.
Από εκεί και πέρα, αν χρειαστούν και τρίτοι αγώνες, αυτοί θα γίνουν την Κυριακή (28/4) στα κολυμβητήρια του Πειραιά και του Λαιμού.
Να θυμίσουμε ότι η ομάδα που θα πετύχει πρώτη δύο νίκες, θα πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος, οι οποίοι βάσει προγράμματος θα ξεκινήσουν την Τετάρτη (8/5).
Οι νικήτριες ομάδες (2 νίκες σε 3 το πολύ παιχνίδια), προκρίνονται στον τελικό του πρωταθλήματος (3 νίκες σε 5 το πολύ αγώνες), ενώ οι ηττημένες θα αγωνιστούν για την 3η θέση της τελικής κατάταξης (2 νίκες σε 3 το πολύ αγώνες).
Οι αγώνες της Β’ Φάσης των πλέι οφ θα διεξαχθούν 8, 11, 22, 25 και 26 Μαϊου.
Το αυριανό πρόγραμμα:
Κολ. ΝΟΒ                   15.30   ΝΟ ΒΟΥΛ / ΝΗΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ
                                                (Σταυρίδης, Μπιράκης)
Κολ. Εθν. Πειραιά       19.00   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΑΡΓΟΣΤ.
                                                (Κωνσταντινίδης, Κατσαρός)
Οι δεύτεροι αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή (26 Απριλίου), με τον ΝΟ Αργοστολίου να χρησιμοποιεί ως έδρα του το Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά.
Κολ. Ιωνικό                16.30   ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟ ΒΟΥΛ / ΝΗΣ
                                                (Σταυρόπουλος, Σκαλοχωρίτης)
Κολ. Εθν. Πειραά        19.00   ΝΟ ΑΡΓΟΣΤ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
                                                (Μπουδραμής, Παϊρακταρίδης)
Αν χρειαστούν και τρίτοι αγώνες, αυτοί θα διεξαχθούν την Κυριακή (28 Απριλίου).
Κολ. ΝΟΒ                   15.30   ΝΟ ΒΟΥΛ / ΝΗΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ
Κολ. Εθν. Πειραιά       19.00   ΟΛΥΜΠΙΑΟΣ – ΝΟ ΑΡΓΟΣΤ.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.