ΑΟΚΙ :ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ



Ο  ΑΟΚΙ πήρε τελικά το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος μετά την ισοπαλία(1-1) που απέσπασαν από την ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ στις Κεραμείες ,εκεί που εδώ και καιρό περιμένει η ΑΕΚ η οποία ως πρώτη και με διαφορά μεγαλύτερη των 15 πόντων με τον τέταρτο, πέρασε στον τελικό χωρίς αγώνα..
Ουσιαστικά οι «μελανόλευκη» μετά την νίκη τους με (0-2) στο πρώτο ματς της σειράς και την ισοπαλία (1-1) στο δεύτερο  είχαν το πάνω χέρι και το εκμεταλλευτικών με τον καλύτερο τρόπο σφραγίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό.
 Από την άλλη η ομάδα της ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ δεν κατάφερε να  επανέλθει μετά την ήττα στο πρώτο ματς της σειράς αν και προσπάθησε αρκετά αλλά ήταν φλυαρεί και αναποτελεσματική .  
Ο σημερινός αγώνας διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες με την βροχή να πέφτει ασταμάτητα και σε ορισμένες στιγμές του αγώνα να είναι αρκετά δυνατή , ο αέρας ήταν αρκετά δυνατός , με αποτέλεσμα να δυσκολεύει τις προσπάθειες και των δυο ομάδων.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτή που είχαν την πρωτοβουλία, έφταναν εύκολα την μπάλα έξω από την περιοχή του ΑΟΚΙ αλλά να μην μπορούν αυτή την ευκολία να την εκμεταλλευτούν σπαταλώντας  την σε λανθασμένες  επιλογές η σε λάθος πάσες .
 Ο ΑΟΚΙ από την μεριά του έπαιξε συντηρητικά με τους ποδοσφαιριστή του να περιμένουν την Εικοσιμία στο μισό γήπεδο κλείνοντας τους  χώρους και με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα , σε αυτό βρήκα και ένα αναπάντεχο σύμμαχο των καιρό.
 Σε μια από αυτές τις αντεπίθεσης  θα απειλήσει στο 10' όταν ένα πλασέ σε τετ-α-τετ του Βουκελάτου, πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Καραϊσκου. Ο ΑΟΚΙ, έμεινε και με 10 παίκτες, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη τον Μπαζάρογλου, ο οποίος προσπάθησε να χτυπήσει γρήγορα φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του πριν ο διαιτητής Βουτσινάς σφυρίξει για την εκτέλεσή του.
Το δεύτερο μέρος ήταν καρμπόν του πρώτου με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να πιέζουν αλλά να μην μπορούν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του ΑΟΚΙ , και τους  φιλοξενούμενους να προσπαθούν να βγουν στην κόντρα . Ωστόσο λίγες ηταν η φασεις και πάλι μπροστά στης δυο εστίες και αυτές στα 5 τελευταία λεπτά του αγώνα.
Στο 90' μετά από σέντρα του Γερασιμάτου και πολύ όμορφη καρφωτή κεφαλιά του Στεφανάτου, η Εικοσιμία μπήκε μπροστά στο σκορ με 1-0.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 92' ο Μοντεσάντος που είχε μπει ως αλλαγή κέρδισε τις κόντρες με τους αμυντικούς της Εικοσιμίας και μπήκε στην περιοχή όπου πλάσαρε τον Καραϊσκο για το 1-1.


ΕΙΚΟΣΙΜΙA (Δ. Ζησιμάτος): Καραϊσκος, Κουμαριώτης (46' Γ. Μινέτος), Κουλάκης, Μινέτος Χρ., Αποστολάτος (65' Κορσιάνος Π.) , Γερασιμάτος, Βολτέρας, Αντωνάτος (90' Τσιγαρίδας), Στεφανάτος, Ντουκάι, Κονόμης.
ΑΟΚΙ (Γ. Τόγιας): Αγκούσι, Αλεξανδράτος, Φωκάς, Κλειτογιάννης, Πολλάκης Δημ., Χαλιώτης, Σπανός Βας., Μπαζάρογλου, Πολλάτος Αλ. (67' Μοντεσάντος), Βουκελάτος (90' Ζαμπαύτης), Κόμητας (46' Τανουσάι).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.