Ποδόσφαιρο: Ο Διαγόρας ελπίζει να παίξει στη νέα Γ' εθνική!

Κι όμως υπάρχει ακόμα ένα παράθυρο στην ελπίδα και στο ενδεχόμενο ανόδου του Διαγόρα Βραχνείκων στη Γ΄ Εθνική της νεας χρονιάς.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του sportstonoto.gr αναφέρουν ότι η ομάδα του Πανόπουλου αντιμετωπίζει πλέον πολλά οικονομικά προβλήματα, λόγω κυρίως της απροθυμίας του Γιώργου Πανόπουλου -για δικούς του λόγους- να συνεχίσει την απρόσκοπτη χρηματοδότησή της, προβλήματα τα οποία μπορούν να την οδηγήσουν ακόμη και στη μη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της (νέας) Γ’ Εθνικής.
Μάλιστα, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός που, παρότι και Κυπελλούχος Ηλείας, δεν δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, ενώ οι παίκτες του φέρονται να παραμένουν μήνες τώρα απλήρωτοι και οι περισσότεροι (καλοί) εξ΄ αυτών ήδη φλερτάρουν
με τη νέα δύναμη πλέον στο Ηλειακό και Αχαϊκό ποδόσφαιρο, τον Ατρόμητο Λάππα, ο οποίος μετακομίζει προς Αχαΐα μεριά και λογικά αλλάζει και όνομα.
Σε περίπτωση που δεν κατέβει τελικά στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το Πανόπουλο, την θέση του παίρνει ο Διαγόρας Βραχνέικων, 7ος φέτος στην βαθμολογία του 6ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.