ΝΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ



Τα Διλινατα  κέρδισαν σχετικά εύκολα με (2-0)  τον Οδυσσέα Ιθάκης το πρωί του Σαββάτου στο Αργοστόλι και πήραν βαθμολογική ανάσα μετά από τις τελευταίες αποτυχημένες αγωνιστικές
. Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες μιας και στο Αργοστόλι έβρεχε αρκετά με το γήπεδο να είναι γλιστερό και να μην μπορούν οι ποδοσφαιριστές και τον δυο ομάδων να αποδώσουν καλό θέαμα. Ο Οδυσσέας ήταν αρκετά καλώς χάνοντας ευκαιρίες, αλλά στο τέλος προδόθηκε από την κούραση , πάντως ήταν καλύτερος από άλλες φορές και το σημαντικότερο, ήρθε με αρκετός παίχτες στην αποστολή, μπράβο στα παιδία για την τεραστία προσπαθεί που κάνουν .
Στο 14` τα Διλινατα θα απειλήσουν την εστία του Οδυσσέα με το δυνατό σουτ του Χαραλαμπόγλου από των άξονα να περνά λίγο άουτ.
Στο 19` διαγώνιο  σουτ του  Παν. Κουτσουβέληαπό από την μικρής περιοχής με τον Μίχο να του λέει ΟΧΙ.
Δεύτερη σωτήρια επέμβαση του Μιχου σε φάουλ του Φατουρου  στο 23`
Στο 33` δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Χ Τζωρτζάτου περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 41` ο  Χαραλαμπόγλου θα χάσει μεγάλη ευκαιρία όταν από σέντρα του Κιριου θα πιάσει κεφάλια με τον τερματοφύλακα του Οδυσσέα να του λέει ΟΧΙ .
Στο 47` διπλή επέμβαση του τερματοφύλακα του Οδυσσέα σε σουτ του  Κ .Τζωρτζάτου και του  Σ π. Τζωρτζάτου.
51`  Λάθος για την άμυνα του Οδυσσέα με τον Τσακο να κλέβει την μπάλα και να την περνά στο αμαρκάριστο Αναλυτή που δεν θα δυσκολευτεί να σκοράρει για την ομάδα των Διλινατων (1 – 0).
Πέντε λεπτά αργότερα  56`  ο Τσακος θα ανατραπεί από τον τερματοφύλακα του Οδυσσέα με των διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι , το πέναλτι θα εκτελέσει ο Τζωρτζάτος Κ. εύστοχα  για το (2-0).
Διλινάτα (Τάκης Φωής): Μίχος, Κύριο (68' Φιοράτος), Θεοδ., Αναλυτής, Χαραλαμπόγλου, Κων., Τζωρτζάτος, Μύρτο, Τσάκος, Σκριβάνος (80' Μίσκα), Γεωργ. Αναλυτής, Χρ. Τζωρτζάτος, Σπ. Τζωρτζάτος (90' Παρασκευόπουλος).
Οδυσσέας (Κώστας Κουτσουβέλης): Ζησ. Κουτσουβέλης, Φατούρος, Τριτσαρόλης, Μαλιακρίδας, Μαρούλης, Μορφέσης (87' Βασιλόπουλος), Λίλα, Χαϊδεμενάτος, Παν. Κουτσουβέλης, Προσαλέντης, Ρενάτο (77' Νουτσάτος).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.