ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΑΟΚΙ



Η ομάδα του ΑΟΚΙ επιβλήθηκε με εμφατικό τρόπο των Ομαλών. Οι Ασπρόμαυροι πέρασαν… αέρας από το ΔΑΚ Αργοστολίου, κερδίζοντας εύκολα την ομάδα των Ομαλών με το εντυπωσιακό 5-0.
Όπως μαρτυρεί και το αποτέλεσμα, το ματς εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Οι παίκτες του ΑΟΚΙ δεν είχαν κανένα πρόβλημα για την κατάκτηση των τριών βαθμών.Οι  του ΑΟΚΙ δεν άφησαν κανένα περιθώριο να αμφισβητηθούν και έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα έκαναν μία ακόμη επαγγελματική νίκη στη φετινή «κούρσα» του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας. 


Επιθετικός μονόλογος το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού από τον ΑΟΚΙ με τα Ομαλά να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο.

Ο ΑΟΚΙ  έδειξε τις διαθέσεις του από νωρίς. Μπήκε στο ματς ορεξάτος και αποφασισμένος να πιέσει τους αντιπάλους από το πρώτο κιόλας λεπτό. Με καλή κυκλοφορία στον άξονα και με συνεχείς κινήσεις των παικτών του χωρίς την μπάλα στα πόδια, δεν άφησε τους τυπικά γηπεδούχους των Ομαλών να πάρουν ανάσα.

Τα Ομαλά είχαν κλειστεί στην άμυνά τους και είχαν περιοριστεί σε παιχνίδι παθητικού ρόλου. Η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη, με την ομάδα του Τόγια να δημιουργεί συνεχώς προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ.
Ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων απέφερε καρπούς τελικά στο 36’ όταν ο Κανάκης κέρδισε την μπάλλα με κατευθείαν σουτ από την άμυνα και με μια αντεπίθεση ξέφυγε μόνος εκτελώντας εύστοχα τον τερματοφύλακα των Ομαλών «γράφοντας» το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα στο 39’ ο ίδιος πάικτης διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, με συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερος μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν με… επαγγελματικούς προσανατολισμούς στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να μη ρισκάρουν για να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους. . Πολύ σύντομα, αφού ο ΑΟΚΙ διαπίστωσε ότι δεν δέχονταν ιδιαίτερη πίεση από τον αντίπαλο κυνήγησε άλλο ένα γκολ για να κλειδώσει το ματς. Έτσι ο Τόγιας αντικατέστησε τρεις ποδοσφαιριστές ταυτόχρονα  φρεσκάροντας την επίθεσή του. Τα γκολ τελικά ήρθαν πολύ εύκολα και απλά. Στο 51’ ο Σπανός  ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 73’ ο ίδιος πάικτης  έκανε το 0-4 και δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο Μπαζάρογλου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (0-5).
Άκρως κολακευτικό το 5-0  του ΑΟΚΙ , καθώς το ματς ήταν πιο σφιχτό απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ αλλά τα λάθη και απειρία στην άμυνα των Ομαλών  έφεραν τελικά τη νίκη για τους ασπρόμαυρους που απειλήθηκαν στο 80 με μια 4τετραπλή ευκαιρία, η οποία όμως δεν καρποφόρησε ώστε  να γευτούν τη χαρά του έστω ενός τέρματος. 


Ομαλά:(Δ. Λιονάτος), Αρτούρ (68΄Σουρβάνος), Μεταξάς (46΄λ.τ. Μινέτος), Κ. Γκαζάρ, Τσκαρισιάνος,Τζάκης, Μηλιαρέσης, Κίκο, Καπετάνιος, Γ.Μπελτσώνιας, Φραγκιάς, Καλογηράτος (61΄Βαλλιανάτος).
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ.Τόγιας), Αγκούσι, Τανουσάι (69΄Παπαναστασάτος), Κλειτογιάννης, Φωκάς, Χαλιώτης, Γεωργόπουλος, Σπανός, Κόμητας (69΄Αλ.Πολλάτος), Σ. Μπελτσώνιας, Μπαζάρογλου, Κανάκης (69΄Βουκελάτος).

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.