ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (ΦΩΤΟ VIDEO))







Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ - Ν.Ο.ΧΙΟΥ         9  -    7

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου πανηγυρίζει μια ιστορική νίκη που επιβεβαιώνει τη φετινή εξαιρετική του παρουσία!

Ο ΝΟΑ κέρδισε στην Κεφαλλονιά με σκορ 9-7 το ΝΟ Χίου και έκλεισε τον πρώτο γύρο της Α1 ανδρών με μια σπουδαία επιτυχία, σε αντίθεση με την ομάδα του Γιώργου Μπελέγρη που η σημερινή ήττα ίσως "ταράξει" τα νερά στο εσωτερικό του ΝΟΧ.
 Πηγή: VIDEO kefalonia focus
Το καμπάνακι κινδύνου χτύπησε πρώτη φορά για τη χιώτικη ομάδα μετά τη συντριβή στον Πειραιά και σήμερα ξαναχτύπησε, πιο δυνατά αυτή τη φορά, μιας και άπαντες θεωρούσαν οτι η Χίος ήταν το φαβορί της αναμέτρησης. Όμως οι γηπεδούχοι με καρδιά χιλίων λεόντων και μέγα πάθος έφτασαν σε μια "καθαρή" νίκη που πανηγύρισαν, όπως είναι λογικό, έξαλλα.
Το ματς ήταν επεισοδιακό, με αψιμαχίες και πολλά νευρά που σημειώθηκε από δυο αποβολές, μία για κάθε ομάδα. Όπως γράφει το φύλλο αγώνα, ο πολίστας των γηπεδούχων Τραυλός αποβλήθηκε γιατί χτύπησε με δύναμη το προστατευτικό του πάγκου (2:25 πριν τη λήξη της τέταρτης περιόδου) ενώ τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Ανδρέας Μιράλης είδε την κόκκινη κάρτα. Μάλιστα οι διαιτητές έγραψαν οτι απευθυνόμενος σε αυτούς είπε: " Έχετε κάνει μπ... το πρωτάθλημα".
Αυτά λέει το φύλλο αγώνα, που μας δείχνει λίγο και την εικόνα του ματς, αφού δεν είχαμε την ευκαιρία να το δούμε τηλεοπτικά (κρίμα γιατί ήταν ένα ματς που τα είχε όλα).
Από εκεί και πέρα ο ΝΟΑ κατάφερε από την αρχή να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και να πάρει προβάδισμα που κράτησε μέχρι το τέλος! Είναι χαρακτηριστικό οτι οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ, δείγμα της σημερινής τους απόδοσης που ήταν κατώτερη του αναμενομένου.
Το Αργοστόλι ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 2-0, δείχνοντας τις διαθέσεις του. Η Χίος έδειξε να ξυπνα και ισοφάρισε ενώ οι δυο ομάδες πήγαν στην πεντάλεπτη ανάπαυλα στα ίσια (4-4).
Η τρίτη περιόδος πιστοποίησε αυτό που φαινόταν από την αρχή: οτι ο ΝΟΑ ήταν αποφασισμένος για τη νίκη! Με δυο γκολ από Στελλάτο και Μπουρνάζο πέρασε μπροστά με δυο γκολ διαφορά, δείχνοντας οτι είναι το "αφεντικό" της αναμέτρησης. Όμως η Χίος με δυο γκολ του έμπειρου από τέτοιες καταστάσεις Αργύρη Θεοδωρόπουλου ισοφάρισε και όλα έδειχναν εξέλιξη- θρίλερ.
Τα τελευταία οκτώ λεπτά βρήκαν το Αργοστόλι να νικά με 7-6 και όλα να κρέμονται από μια κλωστή. Δυο σερί γκολ από Κατσιγιάννη και Παπαδόπουλο "έβαλαν φωτιά" στο κολυμβτήριο καθώς ο ΝΟΑ βρέθηκε μια... ανάσα από τη μεγάλη επιτυχία. Νικούσε με τρία γκολ διαφορά και απέμεναν περίπου δύο λεπτά...
Η Χίος όσο και αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να γυρίσει το ματς και έφυγε από την πισίνα με κατεβασμένο το κεφάλι, σε αντίθεση με το ΝΟΑ που πανηγύρισε τη νίκη όπως αρμόζει στη σπουδαιότητα της επιτυχίας.
Οι Κεφαλλονίτες με αυτή τη νίκη, έδειξαν για μια ακόμη φορά φέτος, οτι είναι μια εξαιρετική ομάδα που ειδικά μέσα στην έδρα της μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές ενώ η Χίος γυρνά στη βάση της προβληματισμένη και απογοητευμένη από τη δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα που σαφώς και αλλάζει τα πράγματα και τις καταστάσεις εντός ομάδας. Τέτοιες ήττες "πληγώνουν" τον εγωισμό παικτών και προπονητών ενώ παράλληλα αναδεικνύουν και τα εσωτερικά προβλήματα...
Από το Αργοστόλι ήταν όλοι υπέροχοι σήμερα! Σε τέτοιες ιστορικές νίκες δεν μπορείς να στέκεσαι μεμονωμένα σε πρόσωπα καθώς ο ΝΟΑ είχε πάθος και ομαδικό πνεύμα στο μέγιστο βαθμό.
Η ταυτότητα του αγώνα:
Α1 ανδρών- 11η αγωνιστική
Κολυμβητήριο Αργοστολίου
ΝΟ Αργοστολίου-ΝΟ Χίου   9-7
Διαιτητές: Βασιλείου-Μπιράκης
Τα οκτάλεπτα: 1-0, 3-4, 3-2, 2-1.
ΝΟ Αργοστολίου (Θοδωρής Ανδρεάκος): Ε.Δουδέσης 3, Στελλάτος 1, Παπαδόπουλος 1, Σαλάχας 1, Κατσιγιάννης 1, Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 1.
ΝΟ Χίου (Γιώργος Μπελέγρης): Μιράλης 2, Γ.Κόχειλας 2, Θεοδωρόπουλος 2, Μιμίδης 1.
Πηγή: www.aquaticsnews.com 








Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.