ΑΚΟΜΑ ΒΑΖΟΥΝ ΓΚΟΛ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ



Με το εκπληκτικό 10 – 0 κέρδισε ή σκόρπισαν καλύτερα τα Φωκατα την δύσμοιρη Ερυσσο το απόγευμα του Σαββάτου στης Κεραμειες πιστοποιώντας την ανωτερότητα της σαν ομάδα .
Ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους που σε κοπιά σημεία του γινόταν «βαρετός». Τα Φωκατα με πρωταγωνιστές  τους Σταμενη και  Πολυδωράτο που σημείωσαν αμφότεροι από 3 τέρματα δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Ερυσσο να μπορέσει να αντιδράσει . Να πούμε ότι εκτός από τα 10 τέρματα τα Φωκατα είχαν πέναλτι στο  δοκάρι και πολλές χαμένες ευκαιρίες .Η Ερυσσος από την μεριά της δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στης δυσκολίες του αγώνα και έφυγε από το γήπεδο με ένα αρκετά βάρη για την ιδία σκορ.
Τα Ττερματα :  Στο 5` με δυνατό σουτ του Πολυδωρατου 1-0  .
Στο 7` με σουτ αυτή την φόρα του Σταμενη 2-0.
Στο 20` δυνατό στο του Πολυδωρατου και 3-0
Στο 46` κοντινό πλάσε μέσα από την περιοχή του Πολυδωρατου και 4-0.
Στο 51 πλασε του Αλεξατου και 5-0
Στο 53` προβολή του Σταμενη από την μικρή περιοχή και 6-0.
Στο 58` Ο Ντουκάι θα περάσει οπίων βρει μπροστά του και 7-0.
Στο 59΄ ο Σταμένης με κοντινό πλασέ σημειώνει το 8-0.
 Στο 74΄ ο Κόμητα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ και  9-0.
 Ο Αλεξάτο, είναι αυτό που θα σκοράρει το τελευταίο τέρμα για τα Φωκατα με πλάσε 10-0.
Α.Ο. Φωκάτα:(Μιχ. Αθηναίος), Δίλλαλος Γ., Αυγουστάτος (63΄ Κόμητας), Σέρρας Π., Μάστορας, Αντωνίου, Πολυδωράτος, Γαλιατσάτος, Ντουκάι , Βανδώρος (46΄ Ψυχογιός), Σταμένης, Αλεξάτος.
Α.Ο. Ερύσσου:(Γ. Βρυώνης), Αρώνης, Κουταλάς, Καψάλης Δ., Καψάλης Χρ., Τραχανάς, Ζαμπέλης, Καμπανός (62΄Βαλσάμης), Ταβάνι, Κοψίνης, Μπελάι, Πάπα.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.