ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!! ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ!!!





























Δεύτερη απόπειρα η οποία μάλιστα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία έγινε τη Παρασκευή το βράδυ καθώς άγνωστοι έκαψαν τα αποδυτήρια του γηπέδου του Καραβομύλου όπου κάνει προπονήσεις η
ομάδα της Σάμης. Ασ'τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Η πρώτη απόπειρα η οποία μάλιστα δεν ήταν επιτυχής έγινε τη Τρίτη το βράδυ καθώς άγνωστοι πέταξαν φωτοβολίδα στα πρώτα αποδυτήρια του γηπέδου και ευτυχώς οι ζημιές ήταν ελάχιστες. Φαίνεται όμως πως δεν ικανοποιήθηκαν και επανήρθαν την Παρασκευή το βράδυ καθώς πέταξαν φωτοβολίδα  στα αποδυτήρια των διαιτητών καταστρέφοντας τα ολοσχερώς, διέρρηξαν τα δεύτερα αποδυτήρια(φιλοξενούμενων) και έσκισαν τα δίχτυα των δύο τερμάτων. Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ντροπή και αίσχος και ας επιμεληθεί η πολιτεία για την αντικατάσταση των ζημιών και την εύρεση των υπευθύνων γι' αυτό το <<έγκλημα>> καθότι το μόνο θύμα ήταν και πάλι ο αθλητισμός. Στοhttp://vlahatasamis.blogspot.gr/2013/02/blog-post_8532.html θα βρείτε αναλυτικό φωτορεπορτάζ και άρθρο για το συγκεκριμένο συμβάν.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.