ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕ ΠΕΝΤΑΡΑ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Εικοσιμια  κόντρα στα Διλινατα , με την ομάδα του Δημήτρη Ζησιμάτου  να παίρνει εύκολα τη νίκη με 5 – 2, στο παιχνίδι που άνοιξε την 13η αγωνιστική της Α` κατηγορία ΕΠΣΚΙ.

Η Εικοσιμια , παρά το γεγονός ότι δεν  ξεκίνησε καλά το ματς, βρέθηκε  στο 8' μετά από εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Χρήστου Τζωρτζάτου (ανατροπή Μηλιώνη από τον Κουλάκη), να χάνει από τους φιλοξενούμενους,  η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική.
Μέτα το πρώτο σοκ η Εικοσιμια σίγα σίγα άρχισε να επιβάλει τον ρυθμό της και κατάφερε πολύ γρήγορα να φέρει το ματς στα ίσια. Το 1-1 έγινε στο 28΄όταν μετά από κόρνερ του Μπούσι ο Κώστας Κουμαριώτης θα πάρει κεφαλιά μέσα από την περιοχή, θα παρέμβει το πόδι του Αντώνη Κορσιάνου που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Η ομάδα της Λειβαθους κατάφερε να σημείωση ακόμα ένα τέρμα πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο στο 42`κόρνερ από τον Μπούσι και καρφωτή κεφαλιά από τον Κώστα Κουμαριώτη (2 – 1).Τα Διλινατα έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα ακόμα τέρμα με τον Αναλυτή να είναι ο μοιραίος παίχτης για τους φιλοξενούμενους χάνοντας αρκετά  σημαντικές ευκαιρίες .
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και βρέθηκε να προηγείται με (3 – 1) (47') γκολ της Εικοσιμίας με τον Ντουκάι, να εκμεταλλεύεται  λάθος τις άμυνας στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και τα πράγματα να γίνονται  πιο εύκολα για τους γηπεδούχους. Πέναλτι για την Εικοσιμία στο 58' όταν ο Ντουκάϊ. Θα μαρκαριστή από πίσω από τον Μίσκα με τον παίχτη της Εικοσιμιας να βρίσκετε στο έδαφος και τον διαιτητή κ. Τριάντος κα καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι θα αναλάβει να εκτελέσει   εύστοχα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Απ. Καραίσκος για το (4-1). Στο 70' ο Αντωνατος θα εκμεταλλευτή την ωραία μπαλιά του Α Κορσιανου και δεν θα δυσκολευτεί να πλασάρει στην έξοδο τον Αλιαϊ για το (5 – 1). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 87` με  κεφαλιά του Χρήστου Τζωρτζάτου.

ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ ΓεγονόςΔιακύμανσηΛεπτόΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ

Γκολ!0-19'ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κίτρινη Κάρτα
9'
ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Γκολ!1-132'
ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Γκολ!2-144'
DUKAJ DETAR Γκολ!3-146'

Βγήκε
51'
ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βγήκε
51'
ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Μπήκε
51'

Βγήκε
54'ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Μπήκε
54'MISHKA UAN

Κίτρινη Κάρτα
58'MISHKA UAN
ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Γκολ!4-158'

Κίτρινη Κάρτα
62'MYRTO DRITAN
ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Γκολ!5-165'
ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ Βγήκε
68'
ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ Μπήκε
68'

Βγήκε
70'ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μπήκε
70'ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΓΓΕΛΟΣ

Βγήκε
75'ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Μπήκε
75'ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
DUKAJ DETAR Βγήκε
75'
ΜΙΝΕΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Μπήκε
75'

Γκολ!5-289'ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ :(Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Κουμαριώτης, Τσιγαρίδας (50' Αντωνάτος), Ντουκάϊ (75' Μινέτος Γ.), Κορσιάνος Α., Μπούσι, Βολτέρας, Στεφανάτος (68' Κορσιάνος Π.),, Κονόμη, Γερασιμάτος, Κουλάκης.
ΔΙΛΙΝΑΤΑ:(Τ. Φωής), Αλιάϊ, Κίριο (55' Μίσκα), Αναλυτής Θ., Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Κ., Μύρτο, Θεοδωρακάτος, Σκριβάνος (75' Παππάς), Αναλυτής Γ. (70' Τζωρτζάτος Δημ.), Τζωρτζάτος Χρ., Μηλιώνης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.