ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΝΙΚΗ, ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ (Φωτογραφίες)


Σε ένα σχετικά μέτριο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στο ΔΑΚ Αργοστολίου η πρωτοπόρος ομάδα της Α.Ε.Κ. πέρασε και το εμπόδιο ονόματι "Παλληξουριακός" με σκορ 2-1 και
πλέον σε σύγκριση με το παιχνίδι των Κεραμειών (ήττα των Διλινάτων από την Εικοσιμία) κρατούν την υπόθεση των play-off στα χέρια τους όσων αφορά το αν θα συμμετέχει τέταρτη ομάδα στα play-off καθώς πλέον υπάρχει η διαφορά των 15 βαθμών.

Το παιχνίδι καθ όλη τη διάρκεια του ήταν δυνατό με φάσεις και απ' τις δύο ομάδες και φάνηκε πως ο Παλληξουριακός είναι ομάδα που έχει βαριά φανέλα καθότι πάλεψε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του και ας έπαιζε με το φαβορί του φετινού πρωταθλήματος.

Φιλμ του αγώνα:
*Στο 5' ο Ηλ.Κοσμάτος θα απειλήσει με ένα σουτ το οποίο θα φύγει άουτ.
*Στο 21' ο Γαβαλάς θα μπει ωραία μέσα στην περιοχή, όμως ο Ψάλτης διώχνει έγκαιρα την μπάλα πριν γίνει πιο απειλητικός ο παίχτης του Παλληξουριακού.
*Στο 25' ένα σουτ του Μαυροειδή το οποίο θα διώξουν οι αμυντικοί και στο ριμπάουντ ο Παπαδάτος θα στείλει τη μπάλα άουτ.
*Στο 39' ο Μοσχονάς εκτελεί φάουλ, με τον Κοσμάτο να στρώνει ωραία στο Χασάη, όμως το σουτ του τελευταίου φεύγει αρκετά μέτρα άουτ.
*Στο 42' μεγάλο λάθος του πορτιέρο του Παλληξουριακού που θα πασάρει στο Μοσχονά, ο οποίος δεν λέει "όχι" και με ψηλοκρεμαστό σουτ θα κάνει το 1-0.
*Στο 63' ο Φαρακλός προλαβαίνει τον Πολλάκη πριν ο τελευταίος σκοράρει, διώχνοντας τον κίνδυνο.
*Στο 65' ο Πολλάκης σουτάρει με την μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά η μπάλα φτάνει στον Κοσμάτο ο οποίος ανατρέπεται και τον διαιτητή του αγώνα να δίνει πέναλτι. το Πέναλτι εκτελεί ο Κούρτη ο οποίος θα στείλει τη μπάλα άουτ.
*Στο 78' μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει χάνει ο Παλληξουριακός καθώς έπειτα από κόρνερ του Λαδά, ο Ν.Κοσμάτος πιάνει τη κεφαλιά όμως ο Περιβολάρης διώχνει το "κίνδυνο" πάνω στη γραμμή.
*Στο 79' τελικά το 2-0 θα γίνει με ωραίο δυνατό σουτ του Κούρτη έξω απ' την περιοχή.
*Στο 85' ο Κρούτη προσπαθώντας να διώξει τη μπάλα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λυκούδη θα στείλει τη μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 2-1.

ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΓεγονόςΔιακύμανσηΛεπτόΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Γκολ!1-042'

Κίτρινη Κάρτα
44'ΛΑΔΑΣ ΙΩΣΗΦ

Κίτρινη Κάρτα
67'WOLNICKI RAFAL JACEK
ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Βγήκε
70'
ΖΑΒΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Βγήκε
70'
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Βγήκε
70'
ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Μπήκε
70'
MUCAJ EMILIANO Μπήκε
70'
ΔΡΟΣΟΣ ΑΝΘΟΥΛΗΣ Μπήκε
70'

Βγήκε
75'ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Μπήκε
75'ΚΟΣΜΑΣ Η ΚΟΣΜΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΡΟΥΤΗ ΑΛΚΗΣ Γκολ!2-077'

Κίτρινη Κάρτα
80'ΓΑΒΑΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Βγήκε
80'ΛΑΔΑΣ ΙΩΣΗΦ

Μπήκε
80'ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Κίτρινη Κάρτα
85'ΖΕΡΒΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΟΣΜΑΤΟΣ ΗΛΙΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ Κίτρινη Κάρτα
87'
ΚΡΟΥΤΗ ΑΛΚΗΣ Αυτογκολ!2-188'

Κίτρινη Κάρτα
89'ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Οι συνθέσεις
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης (70' Πριβολάρης), Κούκλης, Χασάη, Λούλουδας, Ζάβαλης (70' Δρόσος), Πολλάκης (70' Εμιλιάνο), Κρούτη, Κοσμάτος, Μοσχονάς, Κουμαριώτης.
Παληξουριακός:(Γ. Θωμάς),  Μοσχόπουλος, Γαβαλάς, Βολνίσκι, Λυκούδης, Καμινάρης (75' Κοσμάτος), Φαρακλός, Κοζομπόλης, Λαδάς (80' Λυμπερόπουλος), Μαυροειδής, Ζερβός, Μαρκάτος Σπ.









Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.