ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟΛ



Δεν τα κατάφερε τελικά ο ΝΕΟΛ και ηττήθηκε στο κλειστό της Παλικής από τη ΕΑΠ με (52 – 63).
Η ομάδα του Ληξουρίου δεν ξεκίνησε καλά την πρώτη περίοδο,  έχοντας αρκετά λάθη, και δύσκολα σουτ βρεθήκαν να χάνου με διάφορα 7 πόντων (7 – 15). 

Στο ίδιο μοτίβο εξελίχθητε και η δεύτερη περίοδο με το ημίχρονο κα είναι (27 – 33). Στην τρίτη περίοδο η ομάδα του ΝΕΟΛ μπήκε στο παρκέ με αρκετή θελήσει να γυρίσουν το ματς και εν μέρει  το κατάφεραν πέρασαν μπροστά  με 1 πόντο αλλά , κάποια λάθος συρίγματα και μερικές λάθος επέλεγες στη επίθεση έφεραν και πάλη μπροστά την ομάδα της Πάτρας , με την τρίτη περίοδο να κλεινοί με (37 – 40). Στην Αρχή της τελευταίας περιόδου ο ΝΕΟΛ έκανε την ύστατη προσπάθεια για να πάρει το ματς αλλά η εμπειρία και η ευστοχία  της ΕΑΠ δεν του έδωσε το δικαίωμα με το τελικό σκορ να διαμορφώνετε (52 – 63).

ΝΕΟΛ.:(Τζουγανατος Μαρκος )   Καππατος Γ. Αντωνατος Η. Βολτερας Δ (1),Γκιοκας (17,1(3)), Μαλουλης , Συνοδινος (16, 2(3)), Παναγιωτου (5), Μουρελατος (3, 1(3) ),ματζαβινος (3) Παγωνης , Πρεντανος (7).
ΕΑΠ: (Βελλης Σ. )  Δημοπουλος (12 , 2(3)), Λιοφαγος (11, 3(3) ), Παναγιωτοπουλος (2) , Διζες (11, 2(3) ), Σταυροπουλος  (7 , 1(3) ), Βιδαλης (10) Ζιζηλας (1), Κωστοπουλος , Ζουρης (9).

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.