«ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ» ΨΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΚ




Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους ψηλούς του, ο ΑΣΚ πέτυχε άλλη μία νίκη εξίσου σημαντική στο Αργοστόλι κόντρα στην ΑΕΚ Κ. Παναγιά με 70-62.
Οι παίκτες του Μάκη Μαρκάτου, έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να φτάσουν στην τελική επικράτηση, κόντρα σε μία από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑ-Η.

Ο ΑΣΚ στα πρώτα 20 λεπτά, αν και είχε συνεχώς το προβάδισμα, δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ.

Στην επανάληψη, ωστόσο, βρήκε και τους πόντους μέσα στο καλάθι, (εξαιρετικός και πρώτος σκόρερ ο Καβαλλιεράτος (16π.), σπουδαία η συνεισφορά του Βαλλιανάτου που πέτυχε έξι συνεχόμενους πόντους στο ξεκίνημα της επανάληψης και «ξεκόλλησε» τον ΑΣΚ, αλλά και ο Πορτελάνος που τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους), αλλά και το τρίποντο με τον Καλαφάτη (σημείωσε 2 στην τελευταία περίοδο).
Σημαντική και η προσφορά του Σαρρή, που σήμερα έπαιξε και βοήθησε από τη θέση του πλέι μέικερ.
Πλέον την επόμενη και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης ο ΑΣΚ θα αντιμετωπίσει το Ιφιτο στο Πύργο και θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-8, 31-28, 47-42, 70-62
ΑΣΚ (Μάκης Μαρκάτος): Καραπέτσας, Κρητικός 4, Βουτσινάς 2, Παλημέρης, Καλαφάτης 9 (2), Γεμενετζής 2, Πορτελάνος 15 (2), Βαλλιανάτος 12, Σαρρής 10 (1), Καβαλλιεράτος 16.
ΑΕΚ Κ. Παναγιάς (Θεολογίτης): Ματσάνκος 1, Περικλέους 15 (3), Φίτσαλος Σ. 2, Αρχιμανδρίτης Θ. 15, Φίτσαλος Ε. 17 (2), Αχιμανδρίτης Γ. 3, Τσακουμάκος 9.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.